Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Αναβιώνει ο εφιάλτης που έζησε 23χρονος στα χέρια ενός… ζηλιάρη αστυνομικού

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αναβιώνει ο εφιάλτης που έζησε 23χρονος στα χέρια ενός… ζηλιάρη αστυνομικού

Ο εφιάλτης που είχε ζήσει ένας νεαρός από τον Βόλο επειδή έκανε το… έγκλημα να φλερτάρει την πρώην του, που ήταν… «νυν» ενός αστυνομικού, αναβίωσε χθες στις δικαστικές αίθουσες. Ο 33χρονος -τότε- ένστολος που ένιωσε θιγμένος, είχε απαγάγει τον 23χρονο «αντίζηλό» του και τον είχε οδηγήσει σε ερημική τοποθεσία όπου τον έγδυσε και τον άφησε αβοήθητο στο κρύο!

Η απίστευτη υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο με τον 39χρονο -σήμερα- αστυνομικό που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λάρισας κατηγορούμενος για αρπαγή, έκθεση σε κίνδυνο, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη κράτηση και εξύβριση σε βάρος να  καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης 27 μηνών με αναστολή.

Η κόλαση που έζησε το 29χρονο (σήμερα) θύμα τον Φεβρουάριο του 2013, ξεκίνησε όταν ο ζηλιάρης αστυνομικός θέλησε να τον τιμωρήσει επειδή πίστευε πως παρενοχλούσε την κοπέλα του. Έτσι, τον έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητό του και τον οδήγησε σε ερημικό σημείο κοντά στα Κανάλια Μαγνησίας. Όπως είχε καταγγείλει τότε ο νεαρός, αρχικά ο αστυνομικός του πέρασε χειροπέδες και κατόπιν σταμάτησε το αυτοκίνητό του έξω από μια στάνη. Αρπάζοντάς τον με τη βία, τον έριξε στο έδαφος και άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί, λέγοντάς του ότι θα το μετάνιωνε αν ενοχλούσε ξανά την κοπέλα του. Κατόπιν, του έβγαλε τα ρούχα, έσπασε το κινητό του και τον εγκατέλειψε γυμνό στην παγωνιά, αφού πρώτα του έβγαλε τις χειροπέδες.

Έντρομος ο νεαρός καλούσε μάταια σε βοήθεια ώσπου, ώρες μετά, τον βρήκε ένας βοσκός να περπατάει σε κακή κατάσταση. Ο σωτήρας του τον σκέπασε με μία κουβέρτα που είχε μαζί του καθώς ήταν παγωμένος και σε κατάσταση σοκ. Μετά τον ρώτησε πού μένει και τον πήγε στο σπίτι του. Μετά την καταγγελία του θύματος στην Αστυνομία, ο δράστης είχε εντοπιστεί κρυμμένος σε ερημική τοποθεσία και συνελήφθη. Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα, αλλά αργότερα επέστρεψε στα καθήκοντά του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ