Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Απολογήθηκαν οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Μπάκαρι Χέντερσον

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απολογήθηκαν οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Μπάκαρι Χέντερσον

Παρουσία των γονέων του άτυχου Μπάκαρι Χέντερσον ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 9 κατηγορουμένων στην υπόθεση. Ο Φιλ και η Τζιλ Χέντερσον ήταν παρόντες στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Πάτρας για να ακούσουν τις απολογίες για την άγρια δολοφονία του γιου τους Μπάκαρι, το 2017 στο Λαγανά Ζακύνθου.

Το πρωί της Δευτέρας, έπειτα από βίαιη προσαγωγή απολογήθηκε και ο τελευταίος εκ των εννέα κατηγορουμένων, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές του Κορυδαλλού. Κατά την κατάθεσή του συλλυπήθηκε την οικογένεια του Αμερικανού τουρίστα για την απώλεια του παιδιού τους και επιβεβαίωσε ότι έδωσε στο Μπάκαρι μια γερή γροθιά στο σαγόνι και τρεις-τέσσερις γροθιές στο σώμα του, όσο αυτός ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα.

«Ήρθαμε πίσω ελπίζοντας ότι θα ακούσουμε την αλήθεια για το τι συνέβη ακριβώς. Ελπίζοντας ότι θα ακούσουμε μια συγγνώμη για τη δολοφονία του Μπάκαρι. Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι συνεχίζεται η ίδια ιστορία από τους κατηγορούμενους. Ελπίζουμε να λάβουμε δικαιοσύνη από το δικαστήριο που είναι και ο τελικός μας στόχος» δήλωσε κατά την έξοδό της από το δικαστήριο η μητέρα του Μπάκαρι Τζιλ Χέντερσον.

Σήμερα αναμένεται η εισαγγελική πρόταση, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί και η απόφαση του δικαστηρίου.

 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ