Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Δίκη Κατσούλη: «Ήταν ανήμπορος… τον χτυπούσαν για 40 δευτερόλεπτα»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δίκη Κατσούλη: «Ήταν ανήμπορος… τον χτυπούσαν για 40 δευτερόλεπτα»

Τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε ο φίλαθλος του Εθνικού Πειραιώς, Κώστας Κατσούλης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, το 2014, περιέγραψαν ενώπιον του Μικρού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, μάρτυρες αλλά και συγγενείς του θύματος.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του δικαστηρίου, η οικογένεια του άτυχου άνδρα, οι γονείς και ο αδελφός του δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής. Μάλιστα, ο τελευταίος κατέθεσε, σύμφωνα με το neakriti.gr, ότι μια ομάδα ατόμων επιτέθηκε στον 47χρονο, κλωτσώντας τον άγρια, ενώ εκείνος βρισκόταν, ανήμπορος να αντιδράσει, στο έδαφος, για περίπου 40 δευτερόλεπτα. Παράλληλα, άλλοι φίλαθλοι που βρίσκονταν μαζί με τον Κώστα Κατσούλη, στην κερκίδα των φιλοξενούμενων, κατέθεσαν πως δέχτηκαν κι εκείνοι επίθεση από οπαδούς του Ηροδότου.

Στο εδώλιο του ΜΟΕ κάθονται τέσσερα άτομα. Δύο έχουν καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ποινές κάθειρξης 13 και 16 ετών για την πράξη της σκοπούμενης θανατηφόρας σωματικής βλάβης, ενώ ο τρίτος είχε αθωωθεί. Ο τέταρτος κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 4 ετών για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος άλλου φιλάθλου του Εθνικού, και για συμπλοκή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ