Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Ζήλια και εκδίκηση… Με ψέματα έστειλε τον σύντροφό της φυλακή!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ζήλια και εκδίκηση… Με ψέματα έστειλε τον σύντροφό της φυλακή!

Μία ιστορία έρωτα, ζήλιας και παραλογισμού εκδικάστηκε χθες στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου, με αίσιο ευτυχώς αποτέλεσμα!

Στο εδώλιο ένας 28χρονος Ρουμάνος ο οποίος κατηγορήθηκε από την ομοεθνή 21χρονη σύντροφό του για βιασμό και ληστεία που διαπράχθηκε στη Λάρισα τον Αύγουστο του 2017. Και αυτό όχι διότι πραγματικά την βίασε αλλά γιατί τον ζήλευες παθολογικά. Όταν δε βρέθηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει ως μάρτυρας είπε με δάκρυα στα μάτια:

«Του έκανα μήνυση για να τον συνετίσω… Ποτέ δε με βίασε, ζητώ συγγνώμη»

Ο 28χρονος είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2017 μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Οι Ρουμανικές Αρχές τον παρέδωσαν στην Ελλάδα όπου κρίθηκε προσωρινά προφυλακιστέος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η πρώην σύντροφός του σήμερα είναι με άλλο σύντροφο και περιμένει να φέρει στον κόσμο το παιδί τους, αναγκάστηκε χθες να παραδεχτεί στο Δικαστήριο την αλήθεια. Ο λόγος της καταγγελίας ήταν ότι η 21χρονη ζήλευε την σχέση που είχε ο κατηγορούμενος με πρώην σύντροφό του με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί. Με τον καιρό οι σκηνές ζηλοτυπίας έγιναν απειλές και στο τέλος τυφλή εκδίκηση!

«Ήρθαμε στην Ελλάδα για να αναθερμάνουμε τη σχέση μας» είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος αφού πρώτα αναφέρθηκε στα περιστατικά και τις σκηνές ζηλοτυπίας. «Όμως, αυτή ήθελε να εκδίδεται όπως έκανε και παλαιότερα στη Γερμανία, ενώ εγώ διαφωνούσα. Ήθελα να την πάρω πίσω στη Ρουμανία, αλλά εκείνη δεν ήθελε και επέστρεψα μόνος. Στο ξενοδοχείο μας στη Λάρισα της άφησα φεύγοντας 150 ευρώ», τόνισε.

«Δεν θα έκανα ποτέ ένα τέτοιο πράγμα», πρόσθεσε αναφερόμενος στον βιασμό. Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπως ήταν λογικό τον απάλλαξε και από κάθε κατηγορία ενώ ο εισαγγελέας συμβούλεψε την 21χρονη να είναι πιο προσεκτική τονίζοντας ότι θα μπορούσε να βρεθεί κατηγορούμενη για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ