Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Κρήτη: Άρχισε ξανά η δίκη για το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κρήτη: Άρχισε ξανά η δίκη για το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη

Με την συγκλονιστική κατάθεση του αδελφού αδικοχαμένου Κώστα Κατσούλη ξεκίνησε σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της δολοφονίας του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Κώστας Κατσούλης είχε δεχθεί επίθεση στη διάρκεια επεισοδίων που είχαν σημειωθεί στη Νέα Αλικαρνασσό, σε παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα του και τον Ηρόδοτο, στις 15 Σεπτεμβρίου του 2014 και άφησε την τελευταία του πνοή στις 29 Σεπτεμβρίου σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Για ασύλληπτη βαρβαρότητα έκανε λόγο ο αδελφός του στην κατάθεση του, που ξεκίνησε σήμερα το πρωί. «Τον χτυπούσαν στο κεφάλι στον αυχένα μπρος πίσω επί σαράντα δευτερόλεπτα. Τον χτυπούσαν ακόμη κι όταν έπεσε κάτω. Τον λιντσάρανε» ανάφερε ο αδελφός του, επικαλούμενος περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων. Σημειώνεται, ότι κανείς από τους κατηγορούμενους που καταδικάστηκαν σε πρώτο βαθμό για την επίμαχη υπόθεση δε βρίσκεται στη φυλακή, καθώς όλοι τους έχουν αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

Πρόκειται για έναν 36χρονο, που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 16 ετών, έναν 30χρονο, στον οποίο είχε επιβληθεί κάθειρξη 13 ετών, αλλά κι έναν 28χρονο. Ο τελευταίος βρίσκεται στο εδώλιο παρά την αθώωση του σε πρώτο βαθμό, έπειτα από έφεση που άσκησε ο Εισαγγελέας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ