Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Κύπρος: Συνεχίζεται η δίκη για το διπλό φονικό

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κύπρος: Συνεχίζεται η δίκη για το διπλό φονικό

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας συνεχίζεται, σήμερα, Δευτέρα, η δίκη για το διπλό φονικό με θύματα το ζεύγος Χατζηγεωργίου που διαπράχθηκε στο Στρόβολο στις 19 Απριλίου, σύμφωνα με το philenews.com.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, Λοΐζος Τζιωνής, Σάρα Σιάνς, Μάριος Χατζηξενοφώντος και Λευτέρης Σολωμού βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες, φόνου εκ προμελέτης, ληστείας, νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής, εισόδου σε κατοικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος της απαγωγής με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και την κατοχή επιθετικών οργάνων.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την προηγούμενη δικάσιμο ο Λοΐζος Τζιωνής άλλαξε την ομολογία του σε μη παραδοχή αναφορικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Αρχικά είχε δηλώσει παραδοχή στις επτά από τις οκτώ κατηγορίες που αντιμετωπίζει ενώ δεν παραδέχθηκε την κατηγορία της διάρρηξης, καθώς όπως ισχυρίστηκε δεν υπήρξε διάρρηξη γιατί ήταν ανοικτά, όπως αναφέρει το philenews.com.

Το Δικαστήριο αποδέχτηκε το αίτημα του για αλλαγή της ομολογίας του ενώ στη συνέχεια η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής απήγγειλε εκ νέου τις εναπομείνασες κατηγορίες και ο ίδιος απάντησε σε όλες μη παραδοχή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ