Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Λάρισα: 15 μήνες φυλάκιση σε 23χρονο φοιτητή επιδειξία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Λάρισα: 15 μήνες φυλάκιση σε 23χρονο φοιτητή επιδειξία

Μπορεί το κρύο στη Λάρισα να είναι τσουχτερό τις τελευταίες ημέρες, όμως η πτώση της θερμοκρασίας υπό του μηδενός δεν εμπόδισε έναν 23χρονο από το να εμφανίζεται στη μέση του δρόμου και να αυνανίζεται μπροστά σε ανυποψίαστα κορίτσια.

Για δύο συνεχόμενες ημέρες, ο νεαρός φοιτητής έκανε την εμφάνισή τους στους δρόμους της πόλης περίπου στις δέκα το βράδυ. Τότε, εμφανιζόταν μπροστά σε κορίτσια που περπατούσαν στο δρόμο και αυνανιζόταν.  Μάλιστα, φέρεται να τις καλούσε να κοιτάξουν την πράξη του, ενώ εκείνες εμφανώς ταραγμένες απομακρύνονταν βιαστικά, καταγγέλλοντας το περιστατικό στην αστυνομία.

Πριν από λίγες ημέρες και δύο ώρες περίπου μετά τα μεσάνυχτα, σε κεντρικό σημείο της πόλης, εντοπίστηκε ένας άνδρας με τα χαρακτηριστικά που περιέγραψαν τα θύματα. Άνδρες της ομάδας «ΔΙΑΣ» του ζήτησαν να σταματήσει όμως εκείνος έφυγε τρέχοντας.  Ωστόσο, δεν κατάφερε να διαφύγει, συνελήφθη από τις Αρχές και οδηγήθηκε ενώπιον του Μονομελούς αυτόφωρου δικαστηρίου της Λάρισας.

Κατά την ακροαματική διαδικασία κατέθεσαν οι νεαρές σε βάρος των οποίων προέβη σε άσεμνες πράξεις, ενώ εκείνος κατά την απολογία του ανέφερε μόνο πως είναι φοιτητής στη Λάρισα, χωρίς να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του. Ωστόσο, ζήτησε συγγνώμη τόσο από τις κοπέλες όσο και από την αστυνομία, αλλά το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και απείθεια προς τους αστυνομικούς, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 15 μηνών με 3ετή αναστολή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ