Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Ομολόγησε ότι σκότωσε την έγκυο σύζυγό του και τις δυο κόρες του για να γλιτώσει την “καρέκλα”

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ομολόγησε ότι σκότωσε την έγκυο σύζυγό του και τις δυο κόρες του για να γλιτώσει την “καρέκλα”

Ένας άνδρας 33 ετών ο Κρις Γουάτς από το Κολοράντο των ΗΠΑ είχε δηλώσει την οικογένεια του ως αγνοούμενη τον περασμένο Αύγουστο.

Ο πατέρας έβγαινε αρχικά στα κανάλια εκλιπαρώντας τον κόσμο για στοιχεία ώστε να εντοπίσει την οικογένειά του. «Θέλω να γυρίσουν όλοι σπίτι. Ελπίζω να είναι κάπου ασφαλής με τα παιδιά τώρα. Αν κάποιος την έχει και δεν είναι ασφαλείς, τις θέλω πίσω τώρα», είχε δηλώσει.

Οι έρευνες της αστυνομίας οδήγησαν αρχικά στην εύρεση των σορών των δυο κοριτσιών Σελέστ και Μπέλα, που βρέθηκαν τελικά θαμμένες σε ελαιώνα. Λίγες ημέρες αργότερα, η αστυνομία του Κολοράντο εντόπισε τη σορό της 34χρονης Σάναν Γουάτς και 15 εβδομάδων εγκύου, σε χώρο εταιρείας όπου δούλευε ο σύζυγός της. Όταν η αστυνομία ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης ο 33χρονος Αμερικανός άλλαξε τροπάρι. Άρχισε να υποστηρίζει ότι η γυναίκα του σκότωσε τα παιδιά της, γιατί της είχε πει ότι θα την εγκαταλείψει. Έπειτα από προσπάθεια των δικηγόρων του, μεταπείστηκε κι ομολόγησε το έγκλημα του για να αποφύγει τη θανατική ποινή.

Ο γενικός εισαγγελέας δέχθηκε να αποσύρει την εσχάτη των ποινών με αντάλλαγμα ο συζυγοκτόνος να ομολογήσει την ενοχή και στις εννέα κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του. Τελικά ο 33χρονος γλίτωσε την θανατική ποινή, αλλά τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης ή μείωσης της ποινής του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ