Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Παρουσία του πατέρα του άρχισε η δίκη για την δολοφονία του 27χρονου Σαχζάτ Λουγκμάν.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παρουσία του πατέρα του άρχισε η δίκη για την δολοφονία του 27χρονου Σαχζάτ Λουγκμάν.

Ξεκίνησε σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο η δίκη των δύο κατηγορουμένων για την δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού Σαχζάτ Λουγκμάν τον Ιανουάριο του 2013 στα Πετράλωνα. Στο δικαστήριο παρών ήταν και ο πατέρας του θύματος που ήρθε από το Πακιστάν για να παρακολουθήσει την δίκη και ο οποίος απηύθυνε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην ελληνική δικαιοσύνη .

Οι άνδρες που μαχαίρωσαν με 7 μαχαιριές, τον 27χρονο και στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν , αν και έχουν αρνηθεί ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής ,στο σπίτι του ενός βρέθηκαν όπλα και φυλλάδια της Οργάνωσης. Είναι μάλιστα , κατηγορούμενοι και στην δίκη που διεξάγεται για την εγκληματική οργάνωση για το αδίκημα της ένταξης και συμμετοχής σε αυτή.

Σε πρώτο βαθμό οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Λουγκμάν καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη με το δικαστήριο να δέχεται ότι η δολοφονία του άτυχου νεαρού τελέστηκε με ρατσιστικό κίνητρο. Στο δικαστήριο παραβρέθηκαν σήμερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ Αννέτα Καββαδία, Θοδωρής Δρίτσας και Γιώργος Ψυχογιός.

Η δίκη διεκόπη για την ερχόμενη Πέμπτη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ