Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Προφυλακίστηκε το δίδυμο που «έφαγε» 60.000 € από τον Λε-Πα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Προφυλακίστηκε το δίδυμο που «έφαγε» 60.000 € από τον Λε-Πα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, ύστερα από απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων που εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες -ανάμεσα στους οποίους και ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής- και τους αποσπούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά για δήθεν φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πρόκειται για τους Καλατζάκη Ευάγγελο του Δημητρίου και της Μαρίας, γεννηθέντα στις 10 Φεβρουαρίου 1957 στην Κερατέα Αττικής, και τη Mbugua Salome Gathoni του James και της Julia, γεννηθείσα στις 5 Αυγούστου 1979 στην Κένυα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, εκτός από τον Λευτέρη Πανταζή, από τον οποίο «ξάφρισαν» το ποσό των 60.000 ευρώ, στα «δίχτυα» των δύο απατεώνων έπεσαν δύο ακόμη πολίτες, ενώ οι Αρχές εκτιμούν ότι, μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων της ταυτότητάς τους, οι δράστες θα αναγνωριστούν κι από άλλα τυχόν θύματά τους.

Επέστρεψε τα χρήματα αλλά δεν… έπιασε

Πάντως, ο 61χρονος δράστης, σε μια προσπάθεια να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης από τη Δικαιοσύνη και να γλιτώσει την προφυλάκιση, επέστρεψε μέσω του δικηγόρου του στον Λευτέρη Πανταζή τις 60.000 ευρώ. Τελικά, παρά την κίνησή του αυτή, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του, καθώς φαίνεται ότι τα θύματά του είναι πολλαπλάσια σε σχέση με αυτά που διαπιστώθηκαν από την έρευνα την οποία έκαναν οι Αρχές.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ