Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Σε 20 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε η 29χρονη που άφησε την κόρη της να πεθάνει από θερμοπληξία στο αυτοκίνητο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σε 20 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε η 29χρονη που άφησε την κόρη της να πεθάνει από θερμοπληξία στο αυτοκίνητο

Επιδόθηκε σε ερωτικές… περιπτύξεις με τον προϊστάμενό της μια γυναίκα πρώην αστυνομικός στο Μισισίπι και στη συνέχεια αποκοιμήθηκε, με αποτέλεσμα να αφήσει την τριών ετών κόρη της να πεθαίνει από τη ζέστη μέσα στο περιπολικό όπου την είχε κλείσει. Αυτό ομολόγησε σε αμερικανικό δικαστήριο η 29χρονη Κέισι Μπέικερ δηλώνοντας ένοχη για ανθρωποκτονία.

Τα αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος της για τον θάνατο της μικρής Τσεγιέν Χάιερ από θερμοπληξία στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 ήταν αδιάσειστα και κινδύνευε με ισόβια κάθειρξη. Για αυτό έκλεισε συμφωνία με τους δικαστές να ομολογήσει και να οδηγηθεί στη φυλακή με αντάλλαγμα την 1η Απριλίου, όταν ανακοινωθεί η ποινή της, να καταδικαστεί το πολύ σε 20ετή κάθειρξη. «Δεν ξέρω τι χειρότερο θα μπορούσα να σου κάνω… διότι θα είσαι πάντα θαμμένη σε μια φυλακή στο μυαλό σου», είπε ο δικαστής του Μισισίπι στην πρώην αστυνομικό του Γκολφ Κόουστ.

Λίγα λεπτά νωρίτερα η 29χρονη, που μέχρι την περασμένη Δευτέρα κυκλοφορούσε ελεύθερη έχοντας πληρώσει εγγύηση 44.000 ευρώ, ομολόγησε ότι το πρωινό της 30ης Σεπτεμβρίου 2016, όταν η εξωτερική θερμοκρασία άγγιζε τους 38 βαθμούς Κελσίου, έβαλε την Τσεγιέν στο κάθισμα του περιπολικού της, κλείνοντας τα παράθυρα. Η Μπέικερ που έχει χωρίσει από τον πατέρα της Τσεγιέν Ράιαν Χάιερ, άφησε ανοιχτό τον κλιματισμό, ωστόσο δεν φρόντισε να βγάζει κρύο αέρα.

Ανέβηκε στο διαμέρισμα του 36χρονου προϊσταμένου της στην αστυνομία, Κλαρκ Λάντνερ στο Γκολφ Κόουστ και έκαναν σεξ. Στη συνέχεια αποκοιμήθηκε «για τρεις τέσσερις ώρες». Όταν ξύπνησε και πήγε στο αυτοκίνητο, βρήκε την κόρη της αναίσθητη. Παρόλο που ο Λάντνερ τής έκανε τεχνητή αναπνοή και διακομίστηκε στο νοσοκομείο η Τσεγιέν πέθανε. Ακολούθως η Μπέικερ και ο Λάντνερ απολύθηκαν από την αστυνομία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ