Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Την ερχόμενη Πέμπτη ο «πόλεμος»  Λυμπεροπούλου – Beat

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Την ερχόμενη Πέμπτη ο «πόλεμος»  Λυμπεροπούλου – Beat

Με μάρτυρα τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη θα εμφανιστεί την ερχόμενη Πέμπτη στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, Θύμιος Λυμπερόπουλος για την εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου η Beat.

Η εταιρία ζητά αποζημίωση ύψους 260 χιλιάδων ευρώ, μετά τις δεκάδες αναφορές του γνωστού συνδικαλιστή πως η Beat «αποφεύγει» να πληρώνει φόρους στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι ισχυρισμοί του κυρίου Λυμπερόπουλου οδήγησαν σε ζημιά της εταιρείας, καθώς το 20% από τους περίπου 8.000 οδηγούς ταξί με τους οποίους συνεργάζεται, σταμάτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα να χρησιμοποιούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, η πλευρά Λυμπεροπούλου θα εμφανιστεί στο δικαστήριο με μάρτυρες τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη και τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών, Θάνο Βούρδα.

Από την πλευρά του, ο ιδρυτής της δημοφιλούς πλατφόρμας Beat, Νίκος Δρανδάκης, ξεκαθάρισε πως η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έχει διενεργήσει έλεγχο στα οικονομικά της εταιρείας χωρίς να εντοπίσει παρατυπίες ή ατασθαλίες. Μάλιστα, προς απόδειξη του ισχυρισμού θα κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα στο δικαστήριο.

Την Πέμπτη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί που ελέγχεται από τον Θύμιο Λυμπερόπουλο έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 4 το πρωί έως τις τέσσερις το απόγευμα, ενώ απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών στις 9 το πρωί.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ