Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ξένη  Δημητρίου: Η πιο… πολυταξιδεμένη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ξένη  Δημητρίου: Η πιο… πολυταξιδεμένη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Μεταξύ των ευχών-προτροπών  της τέως Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου  που περιλαμβάνονταν στην αποχαιρετιστήρια επιστολή της προς τους συναδέλφους της εισαγγελικούς λειτουργούς ήταν  οι  εξής:

«Είθε  η εξωστρέφεια να σας αναζωογονεί φέροντας  σας  κοντά  στην Εισαγγελική Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Οικογένειά μας.Είθε να γνωρίσετε και να σας γνωρίσουν συνάδελφοι, που δουλεύουν σε Υπηρεσίες και Όργανα της Ευρωπαϊκής μας Ένωσης αλλά και Παγκόσμια Όργανα του μικρού πλανήτη μας, ώστε να ενώσετε τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις καλές πρακτικές σας και  «οργανωμένοι» να αντιμετωπίσετε καλύτερα και αποτελεσματικότερα το οργανωμένο παγκοσμιοποιημένο πλέον έγκλημα.».

Και η ίδια, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που αναγράφονται  στην ιστοσελίδα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, έκανε πράξη τα παραπάνω.

Συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο του 2017 έως και την τελευταία εβδομάδα της θητείας της  βρέθηκε 38 φορές στο εξωτερικό συμμετέχοντας σε διάφορα συνέδρια-συναντήσεις  άλλοτε στην Ευρώπη, άλλοτε σε πιο «εξωτικούς» προορισμούς  όπως η Κούβα, το Πεκίνο, το Μαρόκο  ή το Καζακστάν. Εν ολίγοις η κ. Δημητρίου πραγματοποιούσε  κατά μέσο όρο τουλάχιστον ένα ταξίδι το μήνα κατά τη διάρκεια της θητείας της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ