Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ευτράπελα του ΑΣΕΠ: Οδηγός απορριμματοφόρου σχεδόν… τυφλός και συνοδός σε καροτσάκι!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ευτράπελα του ΑΣΕΠ: Οδηγός απορριμματοφόρου σχεδόν… τυφλός και συνοδός σε καροτσάκι!

Διάφορες ευτράπελες καταστάσεις αποκαλύπτουν καθημερινά όσοι ασχολούνται με την κατάρτιση των οριστικών πινάκων του ΑΣΕΠ της προκήρυξης 3Κ/2018 για την πλήρωση κενών θέσεων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας των Ο.Τ.Α..

Πέραν των πολλών περιπτώσεων στις οποίες ανακαλύπτεται ότι υποψήφιοι έχουν κάνει ψευδείς δηλώσεις, συμπληρώνοντας πεδία της αίτησής τους που δεν αντιστοιχούν σε πραγματικά προσόντα ή χαρακτηριστικά τους, έχουν έρθει στο φως και περιπτώσεις τεχνικά άρτιων μεν αιτήσεων, οι οποίες όμως δίνουν σε υποψηφίους τη δυνατότητα να απασχοληθούν με ειδικότητες, για τις οποίες στην πραγματικότητα δεν έχουν τα φυσικά προσόντα.

Επί παραδείγματι πληροφορίες του epoli.gr αποκαλύπτουν ότι με βάση την προκήρυξη 3Κ/2018 θα περιληφθεί στους οριστικούς πίνακες των επιτυχόντων υποψήφιος, ο οποίος θα προσληφθεί ως οδηγός απορριμματοφόρου, παρά το γεγονός ότι έχει σοβαρότατο πρόβλημα όρασης, το οποίο δεν του επιτρέπει (πλέον) να οδηγεί αυτοκίνητο.

Παρομοίως, όπως μαθαίνουμε, αναμένεται να προσληφθεί ως εργάτης καθαριότητας υποψήφιος, ο οποίος έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα που δεν του επιτρέπουν να κινείται!

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ