Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Σαν άλλος “Χάτσικο” υπέδειξε ο σκύλος της 29χρονης το σημείο που ήταν θαμμένη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έγκλημα στην Κέρκυρα: Σαν άλλος “Χάτσικο” υπέδειξε ο σκύλος της 29χρονης το σημείο που ήταν θαμμένη

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει το φρικτό έγκλημα στην Κέρκυρα με θύμα την μόλις 29 ετών Αγγελική Πέτρου, που έχασε τη ζωή της από τον ίδιο της τον πατέρα. Τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, ένας διαπληκτισμός με τον πατέρας της για το αγόρι με το οποίο διατηρούσε σχέση, είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Η σχέση της Αγγελικής με τον Αφγανό συνάδελφό της, δεν έβρισκε σύμφωνο τον πατέρα της και πάνω στο πολλοστό καβγά τους άρπαξε μια «σκύλα» τη χτύπησε στο κεφάλι και της αφαίρεσε τη ζωή. Μάλιστα, αντί να τη μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο, ο δράστης φέρεται να την άφησε να πεθάνει, αφού όπως αναφέρει η ιατροδικαστική έρευνα, η νεαρή κοπέλα έδωσε για ώρα, μάχη για τη ζωή της. Ωστόσο, ο παιδοκτόνος την άφησε να πεθάνει και στη συνέχεια έθαψε το νεκρό παιδί του στον πίσω κήπο του σπιτιού του.

Το άγριο έγκλημα στην Κέρκυρα αποκαλύφθηκε όταν οι συνάδελφοι της Αγγελικής Πέτρου και ο σύντροφός της άρχισαν να την αναζητούν, καθώς δεν είχαν σημάδια επικοινωνίας μαζί της και προσέφυγαν στην αστυνομία. Τότε, οι Αρχές ξεκίνησαν την αναζήτηση και από τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως, αποκαλύφθηκε ότι αυτός που καθοδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου ήταν θαμμένη η Αγγελική, ήταν ο σκύλος της ο Ρόκυ. Μάλιστα, όπως περιγράφουν μαρτυρίες γειτόνων και φίλων, ο Ρόκυ ακόμη και σήμερα στέκεται έξω από την πόρτα του σπιτιού της Αγγελικής και την περιμένει να γυρίσει.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ