Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Έκλεψαν αστυνομικούς ενώ… έλειπαν

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έκλεψαν αστυνομικούς ενώ… έλειπαν

Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Ασφάλεια Αττικής έπειτα από κλοπή που σημειώθηκε στο σπίτι δύο αστυνομικών στο Παγκράτι, ενώ εκείνοι έλειπαν.

Οι δύο νεαροί ένστολοι είχαν νοικιάσει από κοινού το διαμέρισμα για να μοιράζονται τα έξοδα του ενοικίου, όμως τις τελευταίες ημέρες είχαν πάρει άδεια για να επισκεφθούν τις οικογένειές τους στην επαρχία και έλειπαν.

Μόλις επέστρεψαν την Κυριακή διαπίστωσαν πως άγνωστοι είχαν διαρρήξει το διαμέρισμά τους και μάλιστα και είχαν αρπάξει τα δυο όπλα -ένα υπηρεσιακό και ένα ιδιωτικό- που είχαν αφήσει μέσα. Όπως υποστήριξαν οι ίδιοι, πριν φύγουν από Αθήνα, είχαν ασφαλίσει τα δυο όπλα σε αντίστοιχα μεταλλικά κουτιά που είχαν κρύψει σε σημείο του διαμερίσματος. Όμως, οι διαρρήκτες έκαναν ανενόχλητοι άνω – κάτω όλους τους χώρους, με αποτέλεσμα να τα εντοπίσουν και να τα αρπάξουν, όπως και ένα μικρό χρηματικό ποσό που βρήκαν σε ένα συρτάρι της κρεβατοκάμαρας.

Αμέσως μόλις διαπίστωσαν την κλοπή, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τις υπηρεσίες τους και στο διαμέρισμα έφθασε κλιμάκιο της Σήμανσης για να πάρει αποτυπώματα. Όλα δείχνουν πως η διάρρηξη δεν ήταν στοχευμένη, αλλά εντελώς τυχαία. Ωστόσο, θα διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) σε βάρος των δυο αστυνομικών για πλημμελή φύλαξη οπλισμού.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ