Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Έκρηξη σε φούρνο στο κέντρο του Παρισιού – 20 τραυματίες μέχρι τώρα! (video)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έκρηξη σε φούρνο στο κέντρο του Παρισιού – 20 τραυματίες μέχρι τώρα! (video)

Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε σε φούρνο στο κέντρο του Παρισιού, βάζοντας τις Αρχές της χώρας σε εγρήγορση. Τελικά, επρόκειτο για ατύχημα, καθώς η φωτιά ξέσπασε εξαιτίας διαρροής υγραερίου, στη  Rue de Trevise και στη συνέχεια σημειώθηκε έκρηξη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν τουλάχιστον 20 τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο πυροσβέστες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ 7 έχουν τραυματιστεί σοβαρά σύμφωνα με το Reuters. Μάλιστα, οι δύο πυροσβέστες που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ήταν μεταξύ εκείνων που κλήθηκαν να επέμβουν για τη διαρροή αερίου.

Η ένταση της έκρηξης αναστάτωσε ολόκληρη την περιοχή και “κούνησε” το οικοδομικό τετράγωνο. Φωτογραφίες από το σημείο δείχνουν κτίρια να καίγονται και ερείπια και συντρίμμια να έχουν καλύψει τον δρόμο, ενώ από την έκρηξη έσπασαν τζάμια στις προθήκες των γύρω καταστημάτων.

Ο φούρνος έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ έχουν υποστεί ζημιές και γύρω κτίρια και αυτοκίνητα. Οι Αρχές ζητούν από τους πολίτες να αποφεύγουν το σημείο, τόσο για τη δική τους ασφάλεια, όσο και για μην “μπλοκάρουν” οι δρόμοι γύρω από την περιοχή.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο, ενώ οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους κατοίκους των διαμερισμάτων που βρίσκονται πάνω από το κατάστημα που σημειώθηκε η έκρηξη.

Την ίδια ώρα, η αστυνομικές Αρχές στο Παρίσι βρίσκονται σε εγρήγορση, καθώς σήμερα είναι το ένατο Σάββατο των προγραμματισμένων κινητοποιήσεων του κινήματος των κίτρινων γιλέκων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ