Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Αστυνομικός-μαϊμού σταμάτησε για έλεγχο «συνάδελφο» με πολιτικά και βρέθηκε με χειροπέδες

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αστυνομικός-μαϊμού σταμάτησε για έλεγχο «συνάδελφο» με πολιτικά και βρέθηκε με χειροπέδες

Παρίστανε τον αστυνομικό με φάρους και σειρήνες ένας 72χρονος από το Μαρούσι, αλλά κατέληξε στα κρατητήρια όταν επιχείρησε να κάνει έλεγχο σε έναν οδηγό που ήταν… πραγματικός αστυνομικός και η «παράσταση» έλαβε τέλος απότομα, ενώ η έρευνα για τις δραστηριότητές του συνεχίζεται!

Ο αστυνομικός «μαϊμού» οδηγούσε επικίνδυνα το αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαιναν ακόμα τρεις ηλικιωμένοι, στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού.

Όταν βρέθηκε μπροστά του ένα αυτοκίνητο του οποίου ο οδηγός τού έγνεψε να κινείται πιο ήρεμα, ο 72χρονος άναψε σειρήνα και φάρο και του έκανε σήμα να σταματήσει! Αμέσως μετά βγήκε από το αυτοκίνητο και ζήτησε τα στοιχεία του άλλου οδηγού, λέγοντας ότι υπηρετεί στην Ασφάλεια. Οταν, όμως, εκείνος του έδειξε ταυτότητα αστυνομικού, ο δήθεν «συνάδελφός» του μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε προς το νοσοκομείο της πόλης.

Στο μεταξύ, ο αστυνομικός ενημέρωσε τους συναδέλφους του και ο 72χρονος συνελήφθη ύστερα από καταδίωξη. Στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου οδηγήθηκε υποστήριξε ότι βιαζόταν να μεταφέρει στο νοσοκομείο έναν από τους ηλικιωμένους. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση αρχής και οπλοκατοχή, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser).

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ