Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο ηθοποιός που αποπειράθηκε να βιάσει οδηγό ταξί στους Αμπελόκηπους

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αυτός είναι ο ηθοποιός που αποπειράθηκε να βιάσει οδηγό ταξί στους Αμπελόκηπους

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του ανθρώπου που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού οδηγού ταξί -μια περίεργη ιστορία που εξελίχθηκε στους Αμπελόκηπους.

Πρόκειται για τον Καρκά Γεώργιο του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 28-6 1989 στην Αθήνα.

Ο 29χρόνος άνδρας που συνελήφθη, κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις σε βάρος του οδηγού ταξί, είναι ηθοποιός του Θεάτρου Κουν και μάλιστα, αριστούχος. Η ιδιαίτερη αυτή υπόθεση έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα, όταν οι δύο άνδρες βρέθηκαν σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτα βοήθειες.

Χθες, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορούμενου, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης προκειμένου ενδεχόμενα άλλα θύματα ή αυτόπτες μάρτυρες να δώσουν πληροφορίες για τον 29χρονο, ξεμπλέκοντας το κουβάρι της υπόθεσης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 29χρονος ηθοποιός το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου μέσω taxibeat επέλεξε έναν οδηγό ταξί προκειμένου να μεταφερθεί από το κέντρο της Αθήνας στου Γκύζη. Την κλήση απάντησε ένας 24χρονος και ο ηθοποιός λίγο αργότερα, καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Αργότερα, την ίδια νύχτα, ο οδηγός εισέρχεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και καλεί σε βοήθεια αφού ο πελάτης του βρίσκεται λιπόθυμος στο κάθισμα. Ο ίδιος ο αυτοκινητιστής χάνει κι αυτός τις αισθήσεις του και του προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες.

Αν και ο 24χρονος υποστήριξε πως δεν θυμάται επ’ ακριβώς τα γεγονότα, κατέθεσε στους αστυνομικούς πως ο πελάτης είχε ρίξει κάποια ουσία στον καφέ του, πράγμα που μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν και οι γιατροί που μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο και διαπίστωσαν μια έντονη μυρωδιά, ενδεχομένως από τη ναρκωτική ουσία. Μάλιστα, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ανέφερε ότι θυμάται κάποια άτομα να συνομιλούν με τον πελάτη, ενώ είχε αποσπασματικές εικόνες, με τον πελάτη να τον χαϊδεύει στο πόδι και να του ξεκουμπώνει το πουκάμισο.

Σύμφωνα με το news247.gr, η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη ήταν αυτή που έδειξε ίχνη κακοποίησης, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ