Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Βάζουν τα παιδιά τους από μικρά να κλέβουν ηλικιωμένους

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βάζουν τα παιδιά τους από μικρά να κλέβουν ηλικιωμένους

Αδίστακτες γυναίκες ρίχνουν τα παιδιά τους από μικρά στο “κουρμπέτι”, για να μαθαίνουν  να ξαφρίζουν ηλικιωμένους! Αυτό έκαναν οι θρασύτατες λησταρχίνες που βγήκαν παγανιά στην ορεινή Μεσοποταμία της Καστοριάς αναζητώντας εύκολους στόχους με «αιχμή του δόρατος» τα ανήλικα παιδιά, που αντιμετωπίζονται με επιείκεια ή απαλλάσσονται κι έτσι οι γονείς συνεχίζουν απτόητοι την “επιχείρηση”.

Στο πρώτο περιστατικό η μητέρα πλησίασε έναν ηλικιωμένο που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του και τον απασχολούσε με διάφορες ερωτήσεις. Στο μεταξύ, το εκπαιδευμένο στην παρανομία παιδί της, ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Όσο ο ηλικιωμένος ήταν απασχολημένος, ο αμούστακος κλέφτης έψαχνε το σπίτι με ταχύτητα και κινήσεις επαγγελματία, ώσπου βρήκε τις οικονομίες του στην κρεβατοκάμαρα.

Στη δεύτερη περίπτωση η μητέρα έστειλε με την ίδια πρόφαση τα δυο παιδιά της μέσα στο σπίτι συνταξιούχου που κρατούσε απασχολημένο και εκείνα άρπαξαν 150 ευρώ. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καστοριάς εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για την ίδια γυναίκα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ