Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Δάγκωσε τον κλέφτη για να σώσει τις οικονομίες του!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δάγκωσε τον κλέφτη για να σώσει τις οικονομίες του!

Τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και τον έδεσαν ζητώντας του επιτακτικά να τους πει πού έκρυβε τις οικονομίες του, ωστόσο δεν έχασε το θάρρος και την ψυχραιμία του ένας 59χρονος ναυτικός που αντιστάθηκε… δαγκώνοντας δυνατά στο δάχτυλο έναν από τους κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι του, στη Νέα Αρτάκη της Εύβοιας!

Ήταν λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Κυριακής, όταν δύο άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν όπλα έστησαν καρτέρι στην αυλή του σπιτιού του 59χρονου. Όταν εκείνος επέστρεψε και πήγε να ανοίξει την πόρτα για να μπει, τον χτύπησαν στο πρόσωπο και τον έσπρωξαν μέσα στο σπίτι, όπου τον έδεσαν και τον απειλούσαν με όπλο φωνάζοντάς του άγρια: «Τα λεφτά σου ή την ζωή σου».

Αφού έκαναν άνω- κάτω το σπίτι, έκλεψαν ένα tαblet, μία κάμερα, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι, ρούχα και κουβέρτες, αλλά όταν έκαναν να φύγουν αγνοώντας τον 59χρονο που φώναζε και προσπαθούσε να λυθεί, εκείνος δάγκωσε στο δάχτυλο τον έναν δράστη. Τελικά, οι ληστές διέφυγαν και τον δεμένο ναυτικό εντόπισε μια φίλη του, η οποία τον βοήθησε να λυθεί και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ