Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Δεν πήγε μακριά η… βαλίτσα (με τα 8 κιλά χασίς)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δεν πήγε μακριά η… βαλίτσα (με τα 8 κιλά χασίς)

«Λαβράκι» ανακάλυψαν στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων της Λάρισας οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της ΟΠΚΕ, οι οποίοι βρήκαν μέσα στη βαλίτσα 37χρονου ταξιδιώτη οκτώ κιλά χασίς και του πέρασαν χειροπέδες.

Το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας ο 37χρονος Αλβανός ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η συμπεριφορά του κίνησε υποψίες, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον πλησιάσουν και να του ζητήσουν να ελέγξουν τα χαρτιά και τις αποσκευές του. Μέσα στην ταξιδιωτική βαλίτσα του βρέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους οκτώ κιλών και 51 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο και 75 ευρώ.

Στο πλαίσιο της έρευνας σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν ότι την ποσότητα της κάνναβης είχε παραδώσει στον 37χρονο για να τη διακινήσει ένας 29χρονος ομοεθνής του, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Έπειτα από έλεγχο στα χαρτιά και των δύο δραστών διαπιστώθηκε ότι είχαν έρθει παράνομα στη χώρα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ