Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Διέρρηξαν πάνω από 30 φορές (!) το ίδιο δημοτικό κτίριο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Διέρρηξαν πάνω από 30 φορές (!) το ίδιο δημοτικό κτίριο

Ειδικές σιδερένιες μπάρες αναγκάστηκαν να τοποθετήσουν από χθες οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου της Ρόδου, σε κτιριακό συγκρότημα που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου (απέναντι από το σημείο που γίνεται η λαϊκή αγορά), εξαιτίας των δεκάδων διαρρήξεων που έχουν γίνουν τους τελευταίους μήνες.

Ειδικότερα, οι υπηρεσίες του Δήμου της Ρόδου, κατέγραψαν πάνω από 30 διαρρήξεις από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι σήμερα, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων για την απομάκρυνση στη συνέχεια ομάδων ΡΟΜΑ που είχαν εγκατασταθεί αυθαίρετα μέσα στο κτιριακό συγκρότημα.

Παρά τις όποιες μηνύσεις κι αν είχαν υποβληθεί και την παραπομπή των αρμοδίων στη δικαιοσύνη, η κατάσταση συνεχιζόταν.

Έτσι λοιπόν, αφού οι αρμόδιες υπηρεσίες είδαν κι απόειδαν ότι η κατάσταση με τις διαρρήξεις δεν είχε τέλος και ότι οι ζημιές κάθε φορά στο κτήριο ήταν σημαντικές, αναγκάστηκαν να τοποθετήσουν ειδικά κιγκλιδώματα έτσι ώστε να σταματήσει επιτέλους αυτή η κατάσταση.

Ανάλογη διαδικασία σύμφωνα με το epoli.gr και την rodiaki.gr δεν αποκλείεται να ακολουθηθεί και για άλλα δημοτικά κτιριακά συγκροτήματα, στα οποία υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ