Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Εξέδιδε τη σύντροφό του για 10€ και την σκότωσε (λέει) κατά λάθος!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εξέδιδε τη σύντροφό του για 10€ και την σκότωσε (λέει) κατά λάθος!

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ένας 47χρονος, που ξυλοκόπησε τη 44χρονη σύντροφό του, την οποία μάλιστα εξέδιδε στη Ρόδο.

Ο χρόνος άρχισε να μετράει αντίστροφα για την άτυχη 44χρονη, όταν ένα χαστούκι από τον σύντροφό της, ο οποίος μέχρι σήμερα αρνείται όσα του καταλογίζονται, την έριξε στο πάτωμα κι έχασε τις αισθήσεις της. Στην ίδια υπόθεση διερευνάται η εμπλοκή άλλων δύο ανδρών ηλικίας 34 και 33 ετών και μιας 23χρονης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 34χρονος φέρεται πέντε λεπτά πριν από τις 10 το βράδυ της 4ης Ιουλίου να είναι ο άνθρωπος που κάλεσε το ΕΚΑΒ ζητώντας ασθενοφόρο για να παραλάβει τη 44χρονη και να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Όταν εξήγησε στον υπεύθυνο τι είχε συμβεί και πήρε την απάντηση ότι θα ειδοποιηθεί και η Αστυνομία, τότε έδωσε το τηλέφωνο στην 23χρονη, που ανέλαβε να συνεννοηθεί μαζί του. Όταν τελικά η τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα στο ρινικό οστό και είχε πέσει σε κώμα.

Η σοβαρότητα της κατάστασής της επέβαλλε τη μεταφορά της σε Νοσοκομείο της Κρήτης, όπου νοσηλεύτηκε σε νευροχειρουργική κλινική. Όμως, η κατάσταση της υγείας της δεν βελτιώθηκε και στις 27 Οκτωβρίου επέστρεψε στο Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου δύο εικοσιτετράωρα μετά άφησε την τελευταία της πνοή λόγω οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας.

Έβρισκε πελάτες στην… αγαπημένη του!

Όταν η 44χρονη κατέληξε, οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν την υπόθεση για να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε. Έτσι, αποκαλύφθηκε ότι τη νύχτα της 4ης Ιουλίου από τις 10 περίπου το βράδυ έως και τη μεταφορά της γυναίκας στο νοσοκομείο υπήρξε κινητικότητα από και προς το σπίτι του θύματος από τον σύντροφό της, τον 34χρονο, τον 33χρονο, την 23χρονη και άλλον έναν άντρα.

Από την προανάκριση προέκυψε ο 47χρονος φέρεται ότι έβρισκε πελάτες στην αγαπημένη του, όπως έκανε και το μοιραίο βράδυ. Η γυναίκα συνευρέθηκε ερωτικά με έναν άγνωστο, ο οποίος στο τέλος της έδωσε 10 ευρώ. Εκείνη εκνευρίστηκε και όταν συναντήθηκε με τον σύντροφό της του ζήτησε τον λόγο για την αμοιβή. Ανάμεσα στο ζευγάρι ξέσπασε άγριος καβγάς πάνω στον οποίο ο 47χρονος χαστούκισε τη σύντροφό του στο πρόσωπο και εκείνη έπεσε με το κεφάλι στο δάπεδο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να χάσει τις αισθήσεις της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ