Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Επί 3 χρόνια 43χρονος ξάφριζε την πόλη της Χίου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Επί 3 χρόνια 43χρονος ξάφριζε την πόλη της Χίου

Φορτηγάκι χρειάστηκαν οι αστυνομικοί για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία που εντοπίστηκαν στο σπίτι ενός 43χρονου διαρρήκτη που επί τρία χρόνια ξάφριζε την πόλη της Χίου, ενώ για την καταγραφή τους χρειάστηκαν περισσότερες από 24 ώρες!

Ο 43χρονος Ουκρανός που ζούσε μόνιμα στην πόλη της Χίου χωρίς να έχει άδεια διαμονής, διαπιστώθηκε ότι έχει στο ενεργητικό του τουλάχιστον 12 διαρρήξεις και ερευνάται η εμπλοκή τους και σε άλλες οχτώ. Ωστόσο η τελευταία στάθηκε μοιραία για αυτόν.

Ο Ουκρανός πριν από λίγες μέρες μπήκε ξημερώματα στο σπίτι ηλικιωμένης ωστόσο τον αντιλήφθηκε συγγενής της και εκείνος τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί της Χίου με τη συνδρομή συναδέλφων τους από τη Μυτιλήνη, δεν άργησαν να τον συλλάβουν και έκπληκτοι διαπίστωσαν πως στο σπίτι του είχε περισσότερα χρυσαφικά και κοσμήματα από μεγάλο κοσμηματοπωλείο και πλήθος συλλεκτικών εικόνων και νομισμάτων από διάφορες χώρες. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν χρυσές λίρες, ηλεκτρονικές συσκευές, αμέτρητα αντικλείδια και ένας ανιχνευτής μετάλλου.

Οι αστυνομικοί της Χίου χρειάστηκε να φέρουν φορτηγάκι για να φορτώσουν τα κλοπιμαία που η καταμέτρησή τους διήρκεσε περισσότερο από μια ημέρα. Με μια πρόχειρη εκτίμηση μόνο η αξία των χρυσαφικών ξεπερνά τις 50.000 ευρώ, σαν χρυσό και χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η τιμή τους ως κοσμήματα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ