Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

«Ευγενικοί»… κουκουλοφόροι προειδοποίησαν τους θαμώνες καφετέριας πριν ανατινάξουν ΑΤΜ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Ευγενικοί»… κουκουλοφόροι προειδοποίησαν τους θαμώνες καφετέριας πριν ανατινάξουν ΑΤΜ eurokinissi

Αποδείχθηκαν… ανθρωπιστές οι ληστές των ΑΤΜ που ανατίναξαν ένα μηχάνημα στην κεντρική πλατεία της Παιανίας χθες τα ξημερώματα, καθώς πριν από την έκρηξη προειδοποίησαν τους υπαλλήλους του διπλανού καφέ – μπαρ να προφυλαχθούν για να μην τραυματιστούν!

Οι δυο… «ευγενικοί» κουκουλοφόροι, δράστες του απίστευτου περιστατικού, παγίδευσαν με μασούρια δυναμίτιδας το ταμειακό μηχάνημα που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη καταστήματος το οποίο δεν λειτουργεί πλέον. Όμως, πριν ανάψουν το φυτίλι, διαπίστωσαν πως στην διπλανή  καφετέρια βρίσκονταν δύο υπάλληλοι που μάζευαν τα τραπέζια για να κλείσουν. Χωρίς να διστάσουν, οι κουκουλοφόροι μπήκαν με τα όπλα προτεταμένα στο καφέ – μπαρ και είπαν στους έντρομους υπαλλήλους:

«Πηγαίνετε στο βάθος του μαγαζιού και μην βγείτε έξω, γιατί θα γίνει έκρηξη στο ΑΤΜ. Μην τολμήσετε να ειδοποιήσετε την Αστυνομία γιατί θα έχετε σοβαρό πρόβλημα με μας».

Οι υπάλληλοι κρύφτηκαν στο βάθος του καταστήματος, γονατίζοντας πίσω από το μπαρ. Η ισχυρή έκρηξη προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο ΑΤΜ και το κενό κατάστημα, ενώ μικρές ζημιές υπέστη και η καφετέρια. Ωστόσο, οι βομβιστές δεν κατάφεραν τελικά να αρπάξουν τις κασετίνες με τα χρήματα από το μηχάνημα και έφυγαν με άδεια χέρια.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ