Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Ηλικιωμένος σκότωσε την σύζυγό του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ηλικιωμένος σκότωσε την σύζυγό του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Μια τραγωδία χωρίς προηγούμενο «πάγωσε» την Αμαλιάδα καθώς ένας ηλικιωμένος σκότωσε μέσα στο σπίτι του την σύζυγό του με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε!

Το περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Λατίφι της Αμαλιάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 82χρονος έπασχε από την επάρατη νόσο και είχε φτάσει στο σημείο να μην αντέχει πλέον τους αφόρητους πόνους και τα προβλήματα που του προκαλούσε η ασθένεια. Περίπου στις 6 χθες το πρωί ο άνδρας πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε άρρωστοι. Θα σκοτώσω τη μάνα σου και θα σκοτωθώ». Στην άλλη άκρη της γραμμής, ο γιος μάταια προσπαθούσε να μιλήσει στον πατέρα του για να του πει να τον περιμένει. Στη συνέχεια, ο 82χρονος ξανασήκωσε το τηλέφωνο και αυτή τη φορά κάλεσε την αστυνομία για να ανακοινώσει τις προθέσεις του. Πριν εκείνοι προλάβουν να του μιλήσουν, ο άντρας έκλεισε το τηλέφωνο.

Μετά, πήρε ένα περίστροφο, σημάδεψε την 74χρονη γυναίκα του και την πυροβόλησε αφήνοντάς τη νεκρή στο πάτωμα ενώ μετά έδωσε τέλος και στην δική του ζωή. Δυστυχώς, ο γιος τους και οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν πρώτα σε ένα άλλο σπίτι που είχε η οικογένεια στην Αμαλιάδα και αφού είδαν ότι δεν βρισκόταν κανείς εκεί, πήγαν στο σπίτι στο Λατίφι όπου αντίκρισαν τους δύο ηλικιωμένους να κείτονται νεκροί.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ