Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Η ερωτική απογοήτευση τον οδήγησε στο να καταγγείλει ψευδώς μαστροπεία σε βάρος μάνας και κόρης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η ερωτική απογοήτευση τον οδήγησε στο να καταγγείλει ψευδώς μαστροπεία σε βάρος μάνας και κόρης

Η ερωτική απόρριψη θόλωσε το μυαλό ενός άνδρα σε νησί των βορείων Σποράδων και τον οδήγησε να καταγγείλει στις αρχές την μητέρα της 19χρονης που τού είχε κλέψει την καρδιά, ότι δήθεν… εξωθούσε την κόρη της στην πορνεία!

Το κουβάρι της πρωτοφανούς υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν, σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», ο πληγωμένος «Ρωμαίος», αποφάσισε να καταγγείλει ανώνυμα στην Αστυνομία την… φανταστική υπόθεση μαστροπείας με σκοπό να εκδικηθεί την 19χρονη και τη μητέρα της. Μάλιστα, για να κινητοποιήσει αστυνομικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, ο ντροπιασμένος από την απόρριψη άνδρας ισχυρίστηκε πως η κοπέλα ήταν ανήλικη, αν και είχε συμπληρώσει τα 19. Ωστόσο, απέφυγε να ενοχοποιήσει τον πατέρα της, υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε το παραμικρό για όσα γίνονταν μέσα στο σπίτι του, ώστε να μην βρεθεί αντιμέτωπος με την οργή του σε περίπτωση που αποκαλυπτόταν η ταυτότητά του!

Η Εισαγγελία Βόλου διέταξε τον περασμένο Ιανουάριο κατεπείγουσα έρευνα, λόγω της σοβαρότητας των καταγγελλόμενων, από την οποία διαπιστώθηκε πως τίποτα από όσα είχε ισχυριστεί ο καταγγέλλων ήταν αλήθεια. Κατά την διάρκεια της έρευνας, οι αρχές κατόρθωσαν να φτάσουν στα ίχνη του ανθρώπου που έκανε την ανώνυμη καταγγελία και ανακάλυψαν πως έκανε ό,τι έκανε για καθαρά εκδικητικούς λόγους, καθώς είχε θιχτεί από την άρνηση του «αντικειμένου του πόθου του» να ανταποκριθεί στον έρωτά του!

Ύστερα από όλα αυτά, η Εισαγγελία Βόλου έθεσε την υπόθεση στο αρχείο, ενώ ο ασυνείδητος άνδρας θα λογοδοτήσει για την πράξη του, καθώς η ψευδής αναφορά στις αρχές συνιστά αδίκημα που τιμωρείται από τον Ποινικό Κώδικα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ