Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Η 22χρονη περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε στο Ζεφύρι

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η 22χρονη περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε στο Ζεφύρι

Η 22χρονη που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι περιέγραψε στις Αρχές με ποιους ήταν το βράδυ της κακοποίησης της , ενώ τόνισε πως από ένα σημείο και μετά δεν θυμάται τίποτα από εκείνη τη μέρα.

Επίσης έδωσε στους αστυνομικούς όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να συνεχίσουν την έρευνά τους.Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής έλαβαν λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ της Πέμπτης την πρώτη ολοκληρωμένη κατάθεση της 22χρονης , που εντοπίστηκε στο Ζεφύρι σε κωματώδη κατάσταση.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία παραμένει για νοσηλεία στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, περιέγραψε -με όσες λεπτομέρειες μπορούσε να θυμηθεί- τα όσα συνέβησαν.

Συγκεκριμένα, είπε στους αστυνομικούς πως είχε πάει μ’ έναν φίλο της, επίσης τοξικομανή, στο Ζεφύρι για να αγοράσουν ναρκωτικά. Έκαναν χρήση και στη συνέχεια ξεκίνησαν να περπατούν σε διάφορους δρόμους, αναζητώντας περισσότερα ναρκωτικά.

Η 22χρονη είπε πως δεν θυμάται τίποτα από κάποιο σημείο και μετά, γιατί την έπιασε το ναρκωτικό και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, όμως, ανέφερε το ονοματεπώνυμο του άνδρα που τη συνόδευε.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον κάλεσαν για κατάθεση και ο ίδιος τους επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της, ενώ απ’ τα μέχρι στιγμής στοιχεία αποδεικνύεται πως σε κάποιο σημείο οι δυο τους χωρίστηκαν.

Αναφορικά με τον βιασμό, η 22χρονη αποκάλυψε στα στελέχη της Ασφάλειας πως για αρκετές ημέρες πριν από το περιστατικό δεν είχε σεξουαλική επαφή, αλλά δεν θυμάται τίποτα από εκείνη την ημέρα, γιατί δεν είχε επαφή με το περιβάλλον.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και εργαστηριακών εξετάσεων, από το DNA που έχουν πάρει από τα ρούχα και τα νύχια της κοπέλας.

Πηγή: www.ipop.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ