Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

«Φαρ Γουέστ» σε καφενείο της Καβάλας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Φαρ Γουέστ» σε καφενείο της Καβάλας

Σκηνές Φαρ Γουέστ εκτυλίχτηκαν το βράδυ της Κυριακής σε καφενείο χωριού της Καβάλας. Όπως έγινε γνωστό στη Ζαρκαδιά Καβάλας, ένας 53χρονος αποχώρησε από το καφενείο στο οποίο βρισκόταν για να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα, μετά από λογομαχία και συμπλοκή με θαμώνες.

Ο δράστης έφυγε από το καφενείο και οι θαμώνες επέστρεψαν στα τραπέζια που καθόντουσαν. Λίγο αργότερα επέστρεψε στο καφενείο και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς την πρόσοψη του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τρεις θαμώνες, Έλληνες, ηλικίας 32, 59 και 79 ετών. Στο μαγαζί επικράτησε πανικός. Άνδρες κάθε ηλικίας άρχισαν να κρύβονται, όπως έγινε γνωστό, κάτω από τα τραπέζια σε μια προσπάθεια να σωθούν από τα πυρά του δράστη. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και νοσηλεύονται, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά. Ο δράστης στη συνέχεια αποχώρησε αφήνοντας πίσω του αίματα και σπασμένα τζάμια.

Από την κατοχή του δράστη και το χώρο του συμβάντος κατασχέθηκαν 1 κυνηγετική καραμπίνα, 15 κυνηγετικά φυσίγγια και 4 κάλυκες.

Ο 53χρονος, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως και συνελήφθη και οδηγήθηκε στoν Εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ