Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Και παραχαράκτης και έμπορος ναρκωτικών! Συνελήφθη στην Πάτρα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Και παραχαράκτης και έμπορος ναρκωτικών! Συνελήφθη στην Πάτρα

Πλούσια είναι η δικογραφία σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού, που συνελήφθη, από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟΔΙΝ) και Ασφάλειας  του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποίησαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, στην πύλη εισόδου οχημάτων του Νότιου Λιμένα Πατρών σε Ε.Ι.Χ. όχημα το οποίο επρόκειτο να επιβιβαστεί σε πλοίο με προορισμό την Ανκόνα, κατελήφθη ο 31χρονος οδηγός του να μεταφέρει επιμελώς κρυμμένα στην κενή θέση του αερόσακου που βρίσκεται στο τιμόνι, καθώς και πίσω από το ταμπλό στη θέση που βρίσκεται το ηχοσύστημα, πεντακόσια ενενήντα επτά (597) πλαστά χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ (50,00 €).

Επιπλέον, σε περαιτέρω έρευνα, εντοπίστηκαν στην τσέπη του παντελονιού του, ναρκωτική ουσία ηρωίνης καθαρού βάρους ενός γραμμαρίου και έξι δεκάτων του γραμμαρίου (1,6gr), μία γυάλινη πίπα η οποία χρησιμοποιείται για χρήση ναρκωτικών ουσιών και ένα καλαμάκι με υπολείμματα ηρωίνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το Ε.Ι.Χ όχημα, τα χαρτονομίσματα, η ναρκωτική ουσία καθώς και τα υπόλοιπα ανευρεθέντα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ