Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Λήστεψαν βενζινάδικο, σούπερ μάρκετ και κατάστημα ηλεκτρικών σε 90 λεπτά!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Λήστεψαν βενζινάδικο, σούπερ μάρκετ και κατάστημα ηλεκτρικών σε 90 λεπτά!

«Ομοβροντία» ληστειών στην Αττική καθώς μέσα σε μιάμιση ώρα, σημειώθηκαν τρεις ληστείες σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας! Από τις 7.30 μέχρι και τις 9 το βράδυ ληστές χτύπησαν πρατήριο καυσίμων, σούπερ μάρκετ και κατάστημα αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών

Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Βαρυμπόμπη, όταν δυο άτομα επιτέθηκαν στον υπάλληλο του πρατηρίου και αφού τον χτύπησαν του απέσπασαν τα χρήματα που είχε στο ταμείο. Διέφυγαν δε (θρασύτατα) με το αυτοκίνητο του συγκεκριμένου υπαλλήλου!

Η δεύτερη ληστεία σημειώθηκε σε αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών στη Μεταμόρφωση όταν τρεις ληστές μπήκαν ένοπλοι στο κατάστημα και αφού ακινητοποίησαν τους ταμίες, άρπαξαν την είσπραξη. Κατά τη διαφυγή τους (με μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού) ο υπεύθυνος ασφαλείας προσπάθησε να τους κυνηγήσει όμως αυτοί πυροβόλησαν 2-3 φορές στον αέρα για εκφοβισμό και εξαφανίστηκαν!

Η τρίτη ληστεία έγινε λίγο πριν τις 9 το βράδυ σε Σούπερ Μάρκετ στο Χαλάνδρι, όταν δυο άτομα μπήκαν στο μαγαζί, ακινητοποίησαν τις ταμίες, άρπαξαν τα χρήματα και διέφυγαν και αυτοί με μοτοσυκλέτες!

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών!

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ