Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Μετά τους ληστές, έπεσε σε απατεώνες ο Λε-Πα που του άρπαξαν 60.000€!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μετά τους ληστές, έπεσε σε απατεώνες ο Λε-Πα που του άρπαξαν 60.000€!

Μετά τη ληστεία στο σπίτι του, ο Λευτέρης Πανταζής έπεσε θύμα ενός σατανικού ζευγαριού, που εμφανίζονταν ως επιχειρηματίες με διεθνή δραστηριότητα και μεγάλο φιλανθρωπικό έργο! Πρόκειται για έναν 61χρονο με αριστοκρατική εμφάνιση και μια εντυπωσιακή 39χρονη γυναίκα από την Αφρική, οι οποίοι προσέγγισαν τον περασμένο Μάιο τον τραγουδιστή.

Ο Λευτέρης Πανταζής, παρά τις αρχικές επιφυλάξεις του, δέχθηκε τελικά να κρατήσει στο σπίτι του ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που του έδωσαν, το οποίο περιείχε δήθεν μεγάλο χρηματικό ποσό που προοριζόταν για τις αγαθοεργίες, ώσπου να βρει ο ίδιος το κατάλληλο μοναστήρι που θα το έδιναν.

Τους έδωσε 60.000€

Αφού ο Λευτέρης Πανταζής πείστηκε να φυλάξει τον μικρό θησαυρό, το ζευγάρι έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του, προτείνοντάς του αυτή τη φορά να κάνει μια καλή επένδυση με μεγάλο οικονομικό όφελος σε συγκεκριμένη χρηματιστηριακή εταιρία. Τελικά, ο τραγουδιστής τούς έδωσε 60.000 ευρώ για να τα επενδύσουν, κρατώντας ως εγγύηση το περιεχόμενο του μικρού χρηματοκιβωτίου.

Όμως, όταν το ζευγάρι πήρε τα χρήματα εξαφανίστηκε. Ο καλλιτέχνης υπέστη ισχυρό σοκ μόλις άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και βρήκε μέσα… δεσμίδες από φύλλα εφημερίδας κομμένα στο μέγεθος χαρτονομισμάτων! Μέχρι στιγμής, έχει εξιχνιαστεί ακόμα μία απάτη που είχε γίνει στη Γλυφάδα, τον Αύγουστο. Από τα δύο θύματα οι απατεώνες απέσπασαν συνολικά 135.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ