Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

«Πόσα μανουάλια χωράνε σε ένα… Fiat Punto;»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Πόσα μανουάλια χωράνε σε ένα… Fiat Punto;»

Σε γρίφο που έκανε τον γύρο των social media είχε καταλήξει η σύλληψη δύο αδίστακτων ιερόσυλων που «σήκωσαν» τα… μανουάλια από εκκλησίες της Μεσσηνίας, τον Απρίλιο του 2011!

«Πόσο μανουάλια χωράνε σε ένα… Fiat Punto;» ήταν το ερώτημα στο οποίο, όπως φάνηκε, μόνο οι αστυνομικοί μπορούσαν να απαντήσουν! Επτά, ήταν η σωστή απάντηση και οι δύο κατηγορούμενοι που τα έκλεψαν και τα… βόλεψαν στο νοικιασμένο αυτοκίνητο καταδικάστηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Καλαμάτας σε φυλάκιση τριών ετών, όπως είχαν καταδικαστεί και σε πρώτο βαθμό.

Σύμφωνα με την δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος τους, οι δράστες με καταγωγή από τη Βαρβάσαινα και τον Πύργο Ηλείας έκλεψαν τα επτά μανουάλια από μια εκκλησία στο χωριό Βανάδα Τριφυλίας και άλλη μια κοντά στο Καλό Νερό, στις 4 Απριλίου του 2011. Όμως, κατά την επιστροφή τους από την Τριφυλία δεν είχαν υπολογίσει ότι η Ο.Π.Κ.Ε. θα έκανε ελέγχους. Όπως  κατέθεσε χθες στο δικαστήριο ένας αστυνομικός, πριν ακόμα φτάσουν στο μπλόκο, έστριψαν σε έναν παράδρομο στο Γιαννιτσοχώρι και αυτό τους δημιούργησε υποψίες και τους καταδίωξαν. Φτάνοντας σε ένα αδιέξοδο κοντά στην παραλία, σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού, οι δύο κατηγορούμενοι παράτησαν το αυτοκίνητο και άρχισαν να τρέχουν. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, συνελήφθησαν.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ