Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Πύργος: Στη φυλακή Πακιστανός που αποπλανούσε ανήλικες

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πύργος: Στη φυλακή Πακιστανός που αποπλανούσε ανήλικες

Σε  κάθειρξη 11 ετών και έξι μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.700 ευρώ, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, 33χρονος Πακιστανός, που κρίθηκε ένοχος  για  αποπλάνηση κατ΄ εξακολούθηση ενός 12χρονου κοριτσιού από τη Ρουμανία, στα Ψηλά Αλώνια της Πάτρας, πέρυσι τον Οκτώβριο.

Ποινή  φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή για προσβολή δημοσίας αιδούς, επιβλήθηκε επίσης  στον 54χρονο Έλληνα που είχε συλληφθεί μαζί του, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών την ώρα που προέβαινε σε άσεμνες πράξεις  στη 12χρονη αλλά και στη 17χρονη αδελφή της. Για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο καταδικάστηκε, ερήμην, σε φυλάκιση 18 μηνών και η 47χρονη μητέρα των κοριτσιών η οποία είχε αρχικά συλληφθεί αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

 Οι καταγγελίες

Η σύλληψη των δύο αντρών  είχε γίνει, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών από περιοίκους, για εξώθηση ανήλικων κοριτσιών στην πορνεία.  Έτσι, ειδική ομάδα αστυνομικών παρακολουθούσε για 20 ημέρες την πολυσύχναστη  πλατεία της Πάτρας με αποτέλεσμα να εντοπιστούν ο  33χρονος Πακιστανός και ο 54χρονος Έλληνας,  σε δύο παγκάκια, να προχωρούν σε ασελγείς πράξεις στις  δύο ανήλικες αδερφές τις οποίες στη συνέχεια πήγαν στο  ημιυπόγειο διαμέρισμα που διατηρούσε ο 33χρονος, σε κοντινή απόσταση. Παρουσία εισαγγελέα,  πραγματοποιήθηκε έφοδος των αστυνομικών στο σπίτι όπου βρισκόταν  και η  47χρονη μητέρα των κοριτσιών.

Στο ημιυπόγειο διαμέρισμα ,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  έξι φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 33χρονου Πακιστανού με τη 12χρονη, δύο διεγερτικά χάπια και ένα μαχαίρι. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 33χρονος  είχε συνευρεθεί τουλάχιστον έξι φορές με την ανήλικη, ενώ ο ίδιος θέλοντας να δικαιολογήσει την πράξη του υποστήριξε ότι είναι σύζυγός του, γεγονός που η μουσουλμανική θρησκεία δέχεται.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ