Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ρωσία: Κατακρεούργησε την κοπέλα του λόγω… Ολυμπιακών Αγώνων

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ρωσία: Κατακρεούργησε την κοπέλα του λόγω… Ολυμπιακών Αγώνων

Σοκ προκαλεί το φρικτό έγκλημα που έγινε στη Ρωσία, με θύμα  μια έφηβη κολυμβήτρια που κατακρεουργήθηκε από το αγόρι της, όταν του ανακοίνωσε ότι ήθελε να τον χωρίσει, προκειμένου να προετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε στην πόλη Ταλιάτι στις 23 Δεκεμβρίου, όταν ο Νικίτα Μαλίγκιν, επίσης κολυμβητής, αλλά όχι τόσο επιτυχημένος όσο η άτυχη κοπέλα, δεν άντεξε την απόρριψη και μαχαίρωσε την 16χρονη κολυμβήτρια τουλάχιστον 30 φορές στο λαιμό, στο στήθος και στην κοιλιά. Το πτώμα της κοπέλας βρέθηκε κατακρεουργημένο σε δασώδη περιοχή.

Ο Μαλίγκιν συνελήφθη από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον εντόπισαν από τα ίχνη που είχε αφήσει πίσω και λίγο αργότερα, μετά τη σύλληψή του, ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε.

Κατά την αναπαράσταση του εγκλήματος, ο δράστης περιέγραψε πώς έχασε τον έλεγχο, όταν η Σάφια Ασκάροβα αντέδρασε στα παρακάλια του να μείνουν μαζί, λέγοντάς του «να πάει στον διάολο».

«Έχασα τον έλεγχο. Έβγαλα έξω το μαχαίρι μου και άρχισα να την μαχαιρώνω, δεν θυμάμαι ακριβώς πού. Η μόνη μαχαιριά που θυμάμαι ήταν εκείνη που την έριξε κάτω. Προσπάθησε να το σκάσει, αλλά συνέχιζα να τη μαχαιρώνω. Αρχικά δεν είχα καταλάβει τι έκανα. Άρχισα να το συνειδητοποιώ όταν επέστρεφα σπίτι», είπε ο νεαρός στους αστυνομικούς.

Η Σάφια είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στους εθνικούς αγώνες κολύμβησης εφήβων το 2017.

Το όνειρό της ήταν να εκπροσωπήσει την χώρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που την ώθησε να ζητήσει στο αγόρι της να χωρίσουν για να εστιάσει στον στόχο της, παρά το γεγονός ότι έδειχνε πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Πηγή: ant1news.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ