Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη μητέρα που άφησε το μωρό της στο μπάνιο και πνίγηκε!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνελήφθη μητέρα που άφησε το μωρό της στο μπάνιο και πνίγηκε!

Μία 23χρόνη μητέρα βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών του Ισραήλ καθώς ερευνάται για τον θάνατο της έξι μηνών κορούλα της Ναόμι η οποία κατέληξε μία εβδομάδα μετά το ατύχημα που είχε στην μπανιέρα του σπιτιού τους, τον Ιούλιο του 2018.

Η 6 μηνών Ναόμι είχε ατύχημα στην μπανιέρα του σπιτιού της στο Τελ Αβίβ καθώς η μαμά της την άφησε μόνη για να τσεκάρει τους λογαριασμούς της στα social media και το μωράκι άρχισε να πνίγεται. Επί μία εβδομάδα νοσηλευόταν σε κώμα, όπου τελικά υπέκυψε.

Μετά τον θάνατο της κόρης της, η 23χρονη Κάιλα χώρισε από τον σύζυγό της, ενώ το ζευγάρι έχει μαζί άλλη μία κόρη δύο ετών.

Το ζευγάρι μετακόμισε στο Τελ Αβίβ πριν από πέντε χρόνια από το Σόρεντιτς της Μ. Βρετανίας. Το δυστύχημα συνέβη τον Ιούλιο, ενώ τώρα ο δικηγόρος της αναμένει την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας, οπότε θα ξεκαθαρίσει αν θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον της γυναίκας.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η βρετανική Mirror, “η αστυνομία ερευνά αν η 23χρονη ήταν στα social media ενώ θα έπρεπε να προσέχει την κόρη της.Προφανώς είναι συντετριμμένη και τώρα πρέπει να διαχειριστεί και το ενδεχόμενο να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον της”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ