Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Ινδία: 16χρονο κορίτσι δολοφονήθηκε κατ’ εντολή των γονιών του επειδή “κλέφτηκε” με άνδρα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Φρίκη στην Ινδία: 16χρονο κορίτσι δολοφονήθηκε κατ’ εντολή των γονιών του επειδή “κλέφτηκε” με άνδρα

Μια απίστευτη ιστορία φρίκης εκτυλίχθηκε στην Ινδία με θύμα ένα 16χρονο κορίτσι, που βρέθηκε δολοφονημένο, αποκεφαλισμένο και με το πρόσωπό της καμένο με οξύ από την αστυνομία, όταν οι γονείς κατήγγειλαν στις αρχές την εξαφάνιση της κόρης τους.

Μάλιστα, δήλωσαν πως το παιδί τους είχε πέσει θύμα βιασμού και πως στην συνέχεια έχασαν τα ίχνη του, κατηγορώντας την αστυνομία πως έδρασε καθυστερημένα.

Έγκλημα τιμής

Ωστόσο, ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Rajiv Mishra αναφέρει πως η μητέρα και οι αδερφές της 16χρονης είχαν ενημερώσει πως είχε επιστρέψει σπίτι της στις 31 Δεκεμβρίου, τρία 24ωρα δηλαδή μετά την εξαφάνισή της. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το βράδυ της επιστροφής της, ο πατέρας της φέρεται να την έστειλε σε έναν άνδρα που γνώριζε η οικογένεια.

Οι αρχές συνέλαβαν τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε πως σκότωσε την κοπέλα, παρότι είχε επαφές με τοπικούς εγκληματίες, όπως προέκυψε από τις κλήσεις που είχε κάνει. Η αστυνομία πιστεύει πως πρόκειται για έγκλημα τιμής.

Είχε κλεφτεί με έναν άντρα

Το αμάρτημα της ανήλικης ήταν πως είχε κλεφτεί με έναν άντρα, αλλά  επέστρεψε τρεις μέρες αργότερα στο σπίτι της. Οι γονείς της δεν άντεξαν την προσβολή της επιστροφής και αποφάσισαν να την σκοτώσουν. Στην προσπάθειά τους μάλιστα να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, ζήτησαν την βοήθεια ενός οικογενειακού φίλου, που είναι χασάπης και ο οποίος τελικά είναι ο άνδρας που τεμάχισε το άτυχο κορίτσι!

Σημειώνεται, ότι το 2016 καταγράφηκαν στην Ινδία 69 εγκλήματα τιμής, αν και οι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των γυναικών πιστεύουν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ