Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Χειροπέδες στους κακοποιούς που είχαν κρατήσει ομήρους τους ηλικιωμένους γονείς της Τ. Στεφανίδου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χειροπέδες στους κακοποιούς που είχαν κρατήσει ομήρους τους ηλικιωμένους γονείς της Τ. Στεφανίδου

Χειροπέδες στους αδίστακτους κακοποιούς που είχαν κρατήσει ομήρους μέσα στο σπίτι τους τους ηλικιωμένους γονείς της γνωστής παρουσιάστριας Τατιάνας Στεφανίδου κατάφεραν να βάλουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, βάζοντας τέλος στην δράση της συμμορίας που είχε γίνει φόβος και τρόμος στα Σπάτα, τα Γλυκά Νερά, τη Ραφήνα και την Αγία Παρασκευή.

Πρόκειται για τρεις Ρομά ηλικίας 17, 19 και 29 ετών οι οποίοι διέπρατταν το τελευταίο εξάμηνο ληστρικές επιδρομές και διαρρήξεις σε μονοκατοικίες και διαμερίσματα στα βορειοανατολικά προάστια και διοχέτευαν άμεσα τα κλοπιμαία σε δίκτυο κλεπταποδόχων.

Οι νεαροί περιφέρονταν σε καθημερινή βάση αναζητώντας υποψήφιους στόχους και, αν διαπίστωναν πως απουσίαζαν από ένα σπίτι οι ιδιοκτήτες, έκαναν διάρρηξη. Αν βρίσκονταν στο εσωτερικό, δεν δίσταζαν να τους ληστέψουν με την απειλή μαχαιριών. Αυτό, έκαναν στην περίπτωση των γονιών της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου χτύπησαν το κουδούνι της μονοκατοικίας στις 21 Φεβρουαρίου και, μόλις άνοιξαν, εισέβαλαν στο εσωτερικό και κράτησαν για ώρα ομήρους τους δυο ηλικιωμένους για να τους αποκαλύψουν πού είχαν χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Έπειτα από ενδελεχείς έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να συλλάβουν τους τρεις κακοποιούς και κατά τις έρευνες στις κατοικίες τους βρήκαν κλεμμένα κινητά, είδη ρουχισμού καθώς και άλλα αντικείμενα, που κατασχέθηκαν όπως και ένα κυνηγετικό μαχαίρι και ένα αυτοσχέδιο ρόπαλο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ