Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Χολιγουντιανή καταδίωξη διακινητών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (φωτό + video)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χολιγουντιανή καταδίωξη διακινητών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (φωτό + video)

Καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών και τροχαίο που θύμιζε ταινία δράσης εκτυλίχτηκε το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας γύρω στις 8.45 π.μ. εντόπισε στην Εγαντία Οδό ένα ύποπτο αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες τύπου Οpel στο οποίο επέβαιναν εννέα (!) άνθρωποι.

Αμέσως επικοινώνησε με το κέντρο της Αστυνομίας -μια και κατάλαβε ότι επρόκειτο για μετακίνηση παράτυπων μεταναστών- και ακολούθησε το όχημα. Οι διακινητές μπήκαν στην οδό Λαγκαδά ενώ η παρακολούθηση συνεχιζόταν.

Οι άνδρες των περιπολικών αλλά και μοτοσικλετιστές που είχαν κινητοποιηθεί έκαναν σήμα στους διακινητές να σταματήσουν, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν και αντιθέτως ανέπτυξαν ταχύτητα.

Ακολούθησε μία χολιγουντιανή καταδίωξη η οποία κατέληξε σε τροχαίο καθώς το αυτοκίνητο με τους διακινητές και τους μετανάστες, έπεσε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα. Μετά τις προειδοποιητικές βολές οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο διακινητές και τους επτά Πακιστανούς που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ