Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Έρευνα για σχόλια του Τσουκαλά για τον διαιτητή Τζήλο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έρευνα για σχόλια του Τσουκαλά για τον διαιτητή Τζήλο

Εισαγγελική έρευνα για τα σχόλια του Τάκη Τσουκαλά και του Άκη Βαρδαλάκη κατά τη διάρκεια εκπομπής τους «Άντε Γεια» αναφορικά με τον διαιτητή Θανάση Τζήλο, λίγες ημέρες μετά τον ξυλοδαρμό του, διενεργείται από τον αθλητικό εισαγγελέα.

Ο εισαγγελικός λειτουργός, Απόστολος Γραμμένος, ξεκίνησε την έρευνα προκειμένου να εξακριβωθεί αν με τα σχόλια των δύο ανδρών τελέστηκαν ενδεχόμενες αξιόποινες πράξεις. Η προκαταρκτική εξέταση αφορά στην εκπομπή της 10ης Δεκεμβρίου του 2018, οπότε σχολιάστηκε το παιχνίδι ΟΣΦΠ – Ξάνθη που κατέληξε 1-1.

Μεταξύ άλλων ακούστηκε το σχόλιο: «Να προσέχετε με το μηχανάκι εκεί που κυκλοφορείτε. Είναι 6 εκατ. κατάρες, τις δικαιούστε όλοι. Άμα η κατάρα έχει βάση, να προσέχετε. Ο Θεός είναι μεγάλος… και η ζωή είναι μικρή. Μη μικρύνει κι άλλο».

Υπενθυμίζεται ότι μερικές ημέρες νωρίτερα ο Θανάσης Τζήλος είχε δεχθεί επίθεση και ξυλοκοπήθηκε άγρια από αγνώστους δράστες κάτω από το σπίτι του, έρευνα η οποία απασχολεί την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας. Παράλληλα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τάκης Τσουκαλάς βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας για τα λεγόμενά του, αφού το ίδιο έχει συμβεί και για σχόλια που αφορά στον παίκτη του Παναθηναϊκού, Θανάση Αντετοκούνμπο. Μάλιστα, σήμερα το Νέο Κανάλι Έψιλον διέκοψε το πρόγραμμά του εξαιτίας της ποινής που είχε λάβει από το ΕΣΡ μαζί με πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ