Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Αρνείται τα πάντα ο ηθοποιός την ώρα που ο ταξιτζής μιλάει για sex shop, χάδια και ναρκωτικά

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αρνείται τα πάντα ο ηθοποιός την ώρα που ο ταξιτζής μιλάει για sex shop, χάδια και ναρκωτικά

«Είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων. Έχω υποψίες, αλλά ακόμη δεν θέλω να μιλήσω», λέει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό ταξιτζή.

Ο 29χρονος μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» στο ΣΚΑΪ υπογράμμιζε ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει ακριβώς και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει τίποτα, από όσα των κατηγορούν. «Δεν έχω κάνει τίποτα. Είναι όλα ψευδή. Είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων. Πραγματικά είμαι πολύ μπερδεμένος», είπε χαρακτηριστικά ο 29χρονος.

«Εγώ είχα το ραντεβού μου μετά. Γι’ αυτό βρεθήκανε και αυτά που βρέθηκαν μέσα στην τσάντα μου. Είχα ραντεβού να πάω να συνευρεθώ. Δεν είχα την ανάγκη κανενός. Φαίνεται από το κινητό μου τηλέφωνο ότι είχα ραντεβού μετά», υποστήριξε ο ηθοποιός μέσα από τη φυλακή.

Στο μεταξύ, στην απολογία του περιγράφει λεπτό προς λεπτό όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ, διαρρηγνύοντας τα ιμάτια του, πως δεν έκανε τίποτα σε βάρος του ταξιτζή. Στις 13 Νοεμβρίου κάλεσε μέσω ειδικής εφαρμογής ένα ταξί από τα Πατήσια, πλησίον της οδού Μιχαήλ Βόδα, με σκοπό να πάει στο κέντρο της Αθήνας και μετά σε έναν φίλο του, αλλά δεν ήξερε ακριβώς την ώρα. Έκαναν μια στάση για να ψωνίσει πράγματα από ένα κατάστημα με ρούχα και ένα sex shop. Ο οδηγός του είπε ότι θα τον περιμένει και μετά από μισή ώρα επέστρεψε στο ταξί. Τότε ζήτησε από τον οδηγό να τον μεταφέρει στο Μοναστηράκι. Είπε στον οδηγό ότι θα κατέβει για να φάει κάτι και ο οδηγός του είπε ότι θα πήγαινε τουαλέτα.

«Φάγαμε μαζί, συζητήσαμε χαλαρά, αλλά όχι ερωτικά. Στο πλαίσιο της συζήτησής αναφερθήκαμε και στις σεξουαλικές προτιμήσεις μας κι εκείνος μου είπε ότι έχει συνευρεθεί και με άνδρες και με γυναίκες και ταυτόχρονα. Τελειώσαμε το φαγητό και τον ρώτησα αν ξέρει την περιοχή της Αγίας Άννας και αν ξέρει τι γίνεται εκεί» φέρεται να λέει στην απολογία του. Στη διαδρομή η κουβέντα τους ήταν ήρεμη και ήταν και οι δύο νηφάλιοι. Όταν έφτασαν, έμειναν λίγο στο αυτοκίνητο και μετά πήγαν σε ένα δασάκι που υπήρχε εκεί. «Χαιρέτισα κάποια άτομα και έπιασα κουβέντα. Ο οδηγός ήταν στα 2-3 μέτρα. Μπήκαμε ξανά στο ταξί και επικοινώνησα με τον φίλο του. Κανόνισα να βρεθούμε στον σταθμό Αττική σε 40 λεπτά και είπα στον οδηγό να τον πάει εκεί», φέρεται να λέει.

Στη διαδρομή και όσο βρίσκονταν στην Ιερά Οδό τον πήρε ο ύπνος και ξαφνικά ξύπνησε έξω από το Ιπποκράτειο. Βρισκόταν μέσα στο ταξί, στη θέση του συνοδηγού. Εκεί είδε μια αναστάτωση. Ο οδηγός του ταξί ήταν έξω και φώναζε. Αστυνομικοί τον έβγαλαν έξω από το ταξί και άρχισαν να ερευνούν τον ίδιο και τα πράγματά του. Δε θυμάται τίποτα από το σημείο που κοιμήθηκε μέχρι το Ιπποκράτειο.

«Δεν έχει συμβεί το περιστατικό όπως το αναφέρει ο μάρτυρας και επιφυλάσσομαι να υποβάλλω μήνυση. Ο αστυνομικός που ήρθε στο νοσοκομείο, δεν αναφέρει πουθενά στην κατάθεσή του ότι ο οδηγός τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση. Το μόνο που λέει είναι ότι του έριξε κάτι στον καφέ. Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν τα είχε για ιδία χρήση. Περίπου μισή ώρα πριν μπει στο ταξί είχε καταναλώσει λίγη ποσότητα μεθαμφεταμίνης, η οποία προκαλεί διέγερση και όχι ύπνο» καταλήγει.

Τι λέει ο ταξιτζής

Με μόνο κοινό σημείο την διαδρομή που ακολούθησαν ταξιτζής και ηθοποιός το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου, οι καταθέσεις των δύο ανδρών είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Τα όσα καταγγέλλει στην δική του κατάθεση ο 24χρονος οδηγός ταξί, είναι ανατριχιαστικά, αφού μια απλή μεταφορά πελάτη, τον οδήγησε τελικά να βρεθεί ημίγυμνος μέσα στο ταξί.

«Ο πελάτης με οδήγησε στην Ομόνοια, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου. Μου ζήτησε να τον περιμένω για να ψωνίσει κάτι. Όταν επέστρεψε, είδα ότι κρατούσε μια σακούλα με πράγματα από sex shop. Μετά με οδήγησε στο Μοναστηράκι σε ένα μαγαζί με φαγητό. Εκεί βγήκαμε από το ταξί γιατί μου πρότεινε να με κεράσει ένα σάντουιτς. Κάποια στιγμή ο πελάτης πήγε και πήρε τα τσιγάρα του από το αμάξι. Όταν ξαναμπήκαμε στο ταξί, υπήρχε μια έντονη δυσοσμία, την οποία όταν εισέπνευσα, άρχισα να ζαλίζομαι. Στη διαδρομή άρχισα να νιώθω μια έξαψη και μια έντονη ερωτική επιθυμία. Δεν μπορούσα να αρνηθώ τίποτα από όσα μου έλεγε ο πελάτης» αναφέρει στην κατάθεσή του ο 24χρονος.

Ο 29χρονος ηθοποιός, σύμφωνα με την κατάθεση του ταξιτζή, τον οδήγησε στην οδό Λελουδών, πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, σε ένα σημείο ερημικό όπου υπήρχαν μόνο νταλίκες και εγκαταλελειμμένα κτίρια. Ο δράστης τον έπιασε από το σβέρκο και ένιωσε πάλι την έντονη δυσοσμία. Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και του είπε να πάει μαζί του. Αρνήθηκε και ο δράστης απομακρύνθηκε για λίγη ώρα.

«Ξαφνικά δυσφόρησα. Δεν ήμουν σε θέση να οδηγήσω. Έριξα πίσω το κάθισμα και ξάπλωσα. Μετά δεν θυμάμαι κάτι. Κάποια στιγμή άρχισα να ξυπνάω και βρήκα τον δράστη να μου έχει ξεκουμπώσει το πουκάμισο και το παντελόνι και να με χαϊδεύει. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα τι συμβαίνει και του είπα “αρκετά, ως εδώ”» περιγράφει στην κατάθεσή του.

Αυτή η αντίδραση, σύμφωνα με όσα περιγράφει στην κατάθεσή του, εκνεύρισε τον ηθοποιό, που έβαλε το χέρι στην τσέπη. Ο οδηγός του ζήτησε να φύγουν και φοβούμενος για τη ζωή του, άρχισε να οδηγεί ακολουθώντας τις οδηγίες του.

«Κατά τη διαδρομή κάτι έπινε. Όταν φτάσαμε στον σταθμό του ΟΣΕ ο δράστης λιποθύμησε. Τον μετέφερα στο Ιπποκράτειο και μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Με ξύπνησε ο γιατρός στα εξωτερικά ιατρεία. Ένιωσα έντονο πόνο και αναστατωμένος όπως ήμουν πήγα στο ταξί για να δω αν έλειπαν κάποια πράγματά. Επέστρεψα στο νοσοκομείο, αλλά δε νοσηλεύτηκα. Ήθελα να πάω σπίτι μου να ηρεμήσω. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Μετά από ώρες άρχισα να συνέρχομαι από τις ναρκωτικές ουσίες που μου έριξε στον καφέ και με έκανε να εισπνεύσω» φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ο οδηγός ταξί, που την επόμενη μέρα πήγε στον ιατροδικαστή.

Μάλιστα, ο τελευταίος ήταν που τον ενημέρωσε ότι είχε ασελγήσει πάνω του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ