Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ελεύθερος ο 41χρονος νοσηλευτής για την απαγωγή των 11χρονων

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ελεύθερος ο 41χρονος νοσηλευτής για την απαγωγή των 11χρονων

Ελεύθερος αφέθηκε ο 41χρονος νοσηλευτής, ο οποίος συνελήφθη, σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση απαγωγής των δύο 11χρονων αγοριών στη Λάρνακα.  Μέχρι στιγμής δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος αφού χθες 01/10 έληγε το διάταγμα κράτησης του.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα κράτησης δύο ημερών εναντίον του 41χρονου νοσηλευτή, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με την -υπό διερεύνηση- υπόθεση παρέμβασης του σε δικαστική διαδικασία. Δηλαδή, ότι προσπάθησε να επηρεάσει γιατρό να αναφέρει στην Αστυνομία πως παρακολουθούσε ιατρικά τον 35χρονο ύποπτο για την απαγωγή των δύο παιδιών, ενώ στην πραγματικότητα δεν τον παρακολουθούσε.

Η Αστυνομία αρχικά είχε αποφασίσει πως ο 41χρονος νοσηλευτής, που συνελήφθη σχετικά με την απαγωγή των δύο 11χρονων μαθητών από το σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα, πως δεν θα παρουσιαζόταν ενώπιον Δικαστηρίου για να εξασφαλιστεί η προσωποκράτηση του.

Ωστόσο σύμφωνα με το fimotro.gr στη συνέχεια οι ανακριτές της υπόθεσης αποφάσισαν ότι ο νοσηλευτής θα έπρεπε να παραμείνει υπό κράτηση για να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες για την υπόθεση και σήμερα το πρωί τον οδήγησαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης δύο ημερών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ