Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Μήνυση για τα απειλητικά μηνύματα που έλαβε η αδελφή της αδικοχαμένης Λίνας Κοεμτζή

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μήνυση για τα απειλητικά μηνύματα που έλαβε η αδελφή της αδικοχαμένης Λίνας Κοεμτζή

Μήνυση για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε στο κινητό της η αδελφή της αδικοχαμένης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, που βρέθηκε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τον Νοέμβριο του 2016, κατέθεσε η οικογένειά της.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη η μητέρα της 22χρονης, Σταυρούλα Τομπάζη, η τρίτη κόρη της άρχισε να λαμβάνει από αγνώστους μηνύματα με απειλητικό περιεχόμενο και έχει ήδη απευθυνθεί στη  Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστεί ο αποστολέας τους.

Άλλωστε η αδελφή του θύματος δεν είναι το μοναδικό πρόσωπο στην σκοτεινή υπόθεση που έχει λάβει απειλητικά μηνύματα, καθώς φίλη της άτυχης Λίνας που είχε καταγγείλει τον ωμό εκβιασμό  που φέρεται να δεχόταν για το «ροζ» βίντεο, αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα μετά από απειλές!

Οι σοβαρές παραλείψεις των αρχών

Πάντως, οι σοβαρές παραλείψεις των αρχών αμέσως μετά το θάνατο της άτυχης Λίνας δυσχεραίνουν την εξιχνίαση της μυστηριώδους υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής δεν αναζητήθηκε εγκαίρως με αποτέλεσμα να χαθούν στοιχεία που θα μπορούσαν από την πρώτη στιγμή να ρίξουν φως στο θάνατο της φοιτήτριας.

Συγκεκριμένα η κάμερα τραπεζικού υποκαταστήματος που βρίσκεται απέναντι από την εστία είναι στραμμένη ακριβώς στο σημείο όπου έπεσε  η 22χρονη τη μοιραία νύχτα. Όμως όπως διευκρίνισαν οι υπεύθυνοι της τράπεζας το οπτικό αυτό υλικό δεν είναι πλέον διαθέσιμο καθώς διαγράφεται αυτόματα μετά από 45 ημέρες. Την ίδια ώρα, ούτε κατά τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής δεν ελήφθη δείγμα DNA από τα νύχια και τα ρούχα του θύματος, καθώς κάτι τέτοιο δεν ζητήθηκε από την Αστυνομία που θεώρησε το περιστατικό ως αυτοχειρία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ