Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ο βιασμός του ταξιτζή και ο «χυμός της ζούγκλας»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο βιασμός του ταξιτζή και ο «χυμός της ζούγκλας»

Στο « μικροσκόπιο» των αστυνομικών που ανέλαβαν την υπόθεση του βιασμού που καταγγέλλει ο ταξιτζής από τον ηθοποιό, ένα συγκεκριμένο χημικό σκεύασμα που βρέθηκε στην κατοχή του 29χρονου κατηγορούμενου , μαζί με έναν αριθμό χαπιών, σεξουαλικά βοηθήματα και έναν γυναικολογικό διαστολέα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews, πρόκειται για την χημική ουσία νιτρώδες αμύλιο, η οποία κυκλοφορεί τυποποιημένη με την εμπορική ονομασία Jungle Juice (χυμός της ζούγκλας.

Η ουσία αυτή θεωρείται διεθνώς ψυχότροπη και σύμφωνα με την βιβλιογραφία απελευθερώνει ακραίες αντιδράσεις, λειτουργεί ως χαλαρωτικό σε ουδέτερους μύες όπως ο πρωκτικός και ο κολπικός και ήταν ευρύτατα διαδεδομένη τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 μεταξύ των ομοφυλοφίλων, οι οποίοι ανακάλυψαν τις μυοχαλαρωτικές ιδιότητες της ουσίας, που διευκολύνουν την πρωκτική επαφή, και παρατείνουν τη διάρκεια του οργασμού.

Πρόκειται για υγρό το οποίο εισπνέεται από τους χρήστες ως νέφος και έχει άμεση δράση. Παράλληλα όμως με τον όποιο «ψυχαγωγικό» σεξουαλικό αποτέλεσμα, προκαλεί σύγχυση, αποπροσανατολισμό, τύφλωση, μέχρι και θάνατο αν γίνει κατάχρηση ή ο χρήστης πιεί το υγρό.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Αττικής συναντούν για δεύτερη φορά την συγκεκριμένη χημική ουσία σε σοβαρή εγκληματική υπόθεση. Την άνοιξη του 2009 βρέθηκε έξω από την πύλη του Νοσοκομείου της Νίκαιας ένας νεκρός γυμνός άνδρας.

Από την έρευνα αποκαλύφθηκε ότι τον εγκατέλειψε εκεί άλλος άνδρας με τον οποίο διατηρούσαν σεξουαλική σχέση και τον μετέφερε εκεί με το αυτοκίνητο του όταν έπεσε σε κωματώδη κατάσταση κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής και μετά από χρήση της νιτρώδους αμυλίου, γνωστού στις πιάτσες της παράνομης διακίνησης ως «popper».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ