Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας στον Πειραιά την Πρωτοχρονιά

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας στον Πειραιά την Πρωτοχρονιά

Σήμερα το μεσημέρι εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του και παραδόθηκε στις Αρχές ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, έξω από νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά.

Πρόκειται για έναν 30χρονο, με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, (από πατέρα Έλληνα και Δομινικανή μητέρα) ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δηλώνει μετανοιωμένος και ότι είχε μαζί του το πιστόλι για να πυροβολήσει κατά την αλλαγή του χρόνου.

Ωστόσο, είναι παλιός γνώριμος των αρχών μια και στο παρελθόν είχε συλληφθεί για ναρκωτικά, κλοπή, αλλά και κατοχή όπλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αφορμή για το φονικό στάθηκε ένα απλό σκούντημα μεταξύ θαμώνων του κλαμπ. Δράστης και θύμα σπρώχτηκαν λόγω του συνωστισμού στην είσοδο του καταστήματος, όπου είχαν πάει με διαφορετικές παρέες για να διασκεδάσουν, ο ένας έκανε παρατήρηση στον άλλον, έγινε αρχικά ένα λεκτικό επεισόδιο, και στη συνέχεια συνεπλάκησαν.

Κατά τη συμπλοκή, ο δράστης τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε δύο φορές τον 21χρονο, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να τον τραυματίσει θανάσιμα στο στήθος.

Σύμφωνα με το real.gr κατά μία άλλη εκδοχή, κατά τη διάρκεια της φιλονικίας, το θύμα έκανε παρατήρηση στο δράστη γιατί είχε πειράξει σε άλλη στιγμή την κοπέλα του, κάτι που πιθανόν όξυνε την κατάσταση, αλλά τον είχε μπερδέψει με το δίδυμο αδελφό του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ