Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Στέλεχος πετρελαϊκής εταιρείας συνελήφθη με την υποψία ότι πέταξε δύο σκυλάκια από μπαλκόνι

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στέλεχος πετρελαϊκής εταιρείας συνελήφθη με την υποψία ότι πέταξε δύο σκυλάκια από μπαλκόνι

Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος μιας πετρελαϊκής εταιρείας συνελήφθη με την υποψία ότι πέταξε δύο σκυλάκια ράτσας Τσιουάουα από μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου.

Ο 51χρονος Τζέραλντ Τζέσκε, δικηγόρος και επικεφαλής συμφωνιών στη Βόρεια Αμερική για λογαριασμό της Mercuria Energy Group, με έδρα τη Γενεύη, τέθηκε υπό κράτηση στο Σικάγο, με την κατηγορία της βιαιοπραγίας σε βάρος ζώων.

Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, που εστάλη στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε μία κλήση για ενδοοικογενειακή βία την παραμονή των Χριστουγέννων, όπου το θύμα κατήγγειλε ότι ο Τζέσκε πέταξε τα δύο ζώα από το μπαλκόνι. Ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος δύο ημέρες αργότερα.

Μηδενική ανοχή

Η Mercuria, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείας ενέργειας παγκοσμίως, δεν προέβη σε κανένα σχόλιο σχετικά με την νυν εργασιακή κατάσταση του Τζέσκε. Όμως, ένας εκπρόσωπος τύπου επισήμανε ότι η εταιρεία επιδεικνύει μηδενική ανοχή έναντι οποιουδήποτε είδους βίας από τους εργαζόμενούς της, είτε εντός του εργασιακού χώρου είτε οπουδήποτε αλλού.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ