Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας η οικογένεια Κατσίφα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας η οικογένεια Κατσίφα

Εν αναμονή της απάντησης για την παράδοση της σωρού του Κωνσταντίνου Κατσίφα, βρίσκεται η οικογένειά του. Το ζήτημα μαζί με άλλα νομικά θέματα, έθεσαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας οι συγγενείς του.

Ο δικηγόρος Ευθύμης Ναυρίδης

Οι συγγενείς του Κ. Κατσίφα βρέθηκαν ενώπιον του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ευαγγ. Ιωαννίδη, προκειμένου να τον ενημερώσουν γύρω από τις ενέργειες στις οποίες έχουν προβεί. Ανάμεσα σε αυτές είναι και το αίτημα της οικογένεια να παραλάβει τη σωρό για την ταφή.

Προς το παρόν πάντως, δεν έχει υπάρξει απάντηση από τις εισαγγελικές αρχές των Τιράνων.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας, Ευθύμης Ναυρίδης, σε δηλώσεις του υποστήριξε σχετικά: “Η οικογένεια ζητεί την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος, να έχει σαφή και πλήρη ενημέρωση. Ο,τι επαφές γίνονται με την Αλβανία είναι με την Εισαγγελία Τιράνων και συγκεκριμένα με την Εισαγγελία βαρέων εγκλημάτων, με την οποία συνεργαζόμαστε. Από τη στιγμή που ο άνθρωπος είναι Έλληνας υπηκοος, ασφαλώς έχουν και οι ελληνικές αρχές αρμοδιότητα για αυτό έχει επιληφθεί και η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας».

Ηρθε η δικογραφία 

Εν τω μεταξύ ήδη στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλη Ιωαννίδη διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία Ιωανίννων η δικογραφία για την υπόθεση του θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτήν περιλαμβάνονται οι καταθέσεις της μητέρας και του πατέρα του Κ.Κατσίφα ,η κατάθεση ενός αστυνομικού και η φωτοτυπία της ταυτότητας του από την οποία προκύπτει η ελληνική υπηκοότητά του

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ