Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Υπόθεση Λαγούδη: “Δεν πήρα ποτέ χρήματα από την Ειρήνη”

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Υπόθεση Λαγούδη: “Δεν πήρα ποτέ χρήματα από την Ειρήνη”

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, με τα στοιχεία να διαδέχονται το ένα το άλλο. «Ποτέ δεν δανείστηκα χρήματα από την Ειρήνη» φέρεται να λέει ο γιατρός που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σύμφωνα πληροφορίες, ο γιατρός όταν πληροφορήθηκε ότι λείπουν χρήματα από τους λογαριασμούς της μητέρας της Ειρήνης Λαγούδη, εμφανίστηκε αυτοβούλως στον εισαγγελέα Αγρινίου και κατέθεσε όλους τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Από τους λογαριασμούς προέκυψε μόνο μια οικονομική συνδιαλλαγή, που αφορά στην αγορά από την Ειρήνη Λαγούδη του χρυσαφί αυτοκινήτου μέσα στο οποίο, τελικά βρέθηκε νεκρή. Ο γιατρός φέρεται να υποστήριξε ότι δεν δανείστηκε ποτέ χρήματα από εκείνη, υπογραμμίζοντας

ότι δεν έχει σχέση με το θάνατο της. Υπενθυμίζεται, ότι την επίμαχη ημέρα ο γιατρός βρισκόταν αποδεδειγμένα εκτός Αγρινίου, όπως αποτυπώνεται σε κάμερες διοδίων. Σημειώνεται, ότι η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση δεν έχει καλέσει ακόμα κανέναν να καταθέσει, ενώ ο εισαγγελέας έχει ασκήσει δίωξη κατά αγνώστων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ