Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Υπόθεση Τοπαλούδη: Τρεις κοπέλες υποστηρίζουν ότι τις βίασε ο Αλβανός

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Υπόθεση Τοπαλούδη: Τρεις κοπέλες υποστηρίζουν ότι τις βίασε ο Αλβανός

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο. Όμως, την ίδια στιγμή φαίνεται πως έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις για τον 19χρονο Αλβανό, που κατηγορείται μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη για την άγρια δολοφονία της κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες για βιασμό, ενώ οι καταγγελίες σε βάρος του φαίνεται πως προέρχονται από μία 18χρονη, η οποία είπε στους λιμενικούς της Ρόδου ότι τη βίασε μαζί με ακόμα έναν άνδρα.

Στις Αρχές εμφανίστηκαν και δύο ακόμη κορίτσια ηλικίας 17 και 18 ετών, οι οποίες φέρεται ότι ανέφεραν στις Αρχές πως στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να τις βιάσει. Ωστόσο, και οι τρεις κοπέλες απέφυγαν να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία μέχρι αυτή τη στιγμή.

Πάντως, σχετικά με το ζήτημα του αν τελικά η Ελένη Τοπαλούδη είχε προχωρήσει σε καταγγελίες σχετικά με βιασμό της, πληροφορίες αναφέρουν πως το άτυχο κορίτσι δεν είχε προβεί σε τέτοιου είδους καταγγελία, αλλά είχε πάει με μία φίλη της για να ζητήσουν τη συνδρομή των Αρχών σε περίπτωση που οι δύο νεαροί θα δημοσιοποιούσαν βίντεο με προσωπικές στιγμές μαζί τους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ